Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Eleonor napisał(a):Jest aktualizacja
Navi System 6P0(0820) - EU1
http://vw.download.navigation.com/autom ... 4.xEUR1.7z
JanuszJanuszewski napisał(a):Miła pani poinformowała mnie, że mimo tego, iż nie mam wykupionych aktualizacji to i tak jak wrzucę na swoją oryginalną kartę najnowszą wersję map pobraną ze strony producenta map (Here) wszystko będzie hulać.
Eleonor napisał(a):Sformatuj na fat32 rozmiar alokacji 4kb - potem skopiuj .. może odpali....
JanuszJanuszewski napisał(a):![]()
Dzięki za radę! Odpaliło, wszystko działa jak należy.
Oczywiście, tylko czemu od razu batalia.JanuszJanuszewski napisał(a):bo wg nich jest to wina producenta który wprowadza w błąd poprzez zapis o formatowaniu w instrukcji aktualizacji
Cobra_o7o napisał(a):Oczywiście, tylko czemu od razu batalia.JanuszJanuszewski napisał(a):bo wg nich jest to wina producenta który wprowadza w błąd poprzez zapis o formatowaniu w instrukcji aktualizacji
Mnie w błąd wprowadziło nieodpowiednie zdjęcie w konfiguratorze i dostałem zadośćuczynienie więc wyluzuj.
Kulturalnie i łagodnie zwróć się z prośba o wymianę i ją otrzymasz.
kenaj86 napisał(a):Dzis zaktualizoałem mapy do wersji 820, postępowałem zgodnie z instrukcją, link poniżej, nie formatowałem oryginalnej karty, tylko usunąłem z niej dane i skopiowałem nowe mapy. Miałem wykupiony pakiet aktualizacji.
http://www.seat-auto.pl/serwis/czesci-i ... gacja.html
Czy ma ktoś POI z fotoradarami? Ew info jak tego szukać? Na forum Passata znalazłem POI do RNS510 ale nie zadziałały.
artek90 napisał(a):Aktualnie mam 820. To najnowsze?
auto kupiłem tydzień temu. Produkcja tydzień 43. Wiec wydaje mi się ze powinny być najnowsze tak jak mówisz.Ravs napisał(a):artek90 napisał(a):Aktualnie mam 820. To najnowsze?
Prawdopobnie najnowsze. Mam pytanie czy wgrywałeś samodzielnie czy też były już od momentu odbioru od dealera?
Na stronie navigation.com, która wspiera aktualizacje map w samochodach Seata niestety najnowsze mapy to build z początku 2017 roku... mimo, że widać Ty masz nowsze ale pobrać ich nie ma skąd. Dziwna sprawa ze strony Seata.
kowalel napisał(a):mój Leon odebrany w zeszłym tygodniu miał mapy w wersji 820. wczoraj zrobiłem update do 915 pobierając mapy od skodyna pokładzie zwykle Navi System.
Tom_O napisał(a):Znacie firmę która zrobi aktualizacje map dla systemu 5.8 bez map care? W Seacie jeden update to 800zl!!!
mczelny2401 napisał(a):W Rzeszowie chcą za kartę 600 zł wersja map v12 ale moim zdaniem nie warto lepiej odpalić na telefonie yanosik i google maps
bledow napisał(a):A nie obił się komuś temat aktualizacji map do Ibizy z Seat portable system Garmina ?
dudek_jd napisał(a):Dane na karcie usunąłem (bez formata- oczywiście wcześniej kopia zapasowa karty), rozpakowałem CAŁĄ ZAWARTOŚĆ tego archiwum- (nie tylko folder maps ale ten drugi pliczek też- to ważne bo jak przeniesiecie tylko folder MAPS to na ekranie zamiast nawigacji zobaczycie monit o braku źródła z danymi nawigacyjnymi) i od razu podmieniłem plik Overall.nds (dla nie dokońca ogarniających co to znaczy, zrobiłem wcześniej kopie starej karty i skopiowałem ze starej karty ten plik- znajduje się w folderze MAPS->EEC->EEC_WLD, wkleiłem go do tej samej lokalizacji w paczce z nowymi mapami i tyle, szast prast i gotowe).
dudek_jd napisał(a):JanuszJanuszewski to fajnie że może choć trochę pomogłem![]()
dudek_jd napisał(a):leon z marca 2017 Navi System, Mapcare nie mam, pierwotnie miałem mapy 730
dziś poszło 915 ze strony VW
http://webspecial.volkswagen.de/maps/int/en/index.html
AilO napisał(a):dudek_jd napisał(a):leon z marca 2017 Navi System, Mapcare nie mam, pierwotnie miałem mapy 730
dziś poszło 915 ze strony VW
http://webspecial.volkswagen.de/maps/int/en/index.html
rozumiem, że Golf 2017 i Discover Media będzie ok dla leona '17?
aktualizowales z aplikacji discover care ?JanuszJanuszewski napisał(a): Media mapy z 12
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość