upel napisał(a):Oryginał na 100% bo jest w rodzinie od nowości i nie mróz właśnie. Latem to samo... Zamek czy coś innego?
Zamek. Ale bardziej byłbym skłonny by go wyjąć, wyczyścić i przelutować, niż wymieniać na zamiennik.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
upel napisał(a):Oryginał na 100% bo jest w rodzinie od nowości i nie mróz właśnie. Latem to samo... Zamek czy coś innego?
_carlos- napisał(a):Tylne prawe drzwi do sprawdzenia krańcówki i luty.
Oświetlenie kabiny - prawdopodobnie problem z modułem komfortu.
Konfigurację zamykania drzwi ustawia się w module komfortu.
_carlos- napisał(a):krancowki sa w zamku, trzeba zdemontowac kasete z drzwi. przed zlozeniem kasety pomierzyc przejscia na gniezdzie do wtyczki.
Modul mozna tylko sprawdzic przez podpiecie drugiego o tych samych symbolach.
Ustawienia w module przeprowadza sie za pomoca komputera.
_carlos- napisał(a):Wszystkie twoje problemy sa opisane na forum, wystarczy poszukac.
marcin7x5 napisał(a):Kluczykiem tak o ile zamki są sprawne m
Zwykle padają silniczki i wtedy już nie pozostaje nic innego jak rozłamanie zaryglowanego zamka. Ale skoro u Ciebie jest spalona instalacja to powinno się udać. Które kolory przewodów w kostce to musisz pokminić na necie (myślę, że jak zobaczysz sobie jakiś rysunek rozpołowionego zamka to się domyślisz który przewód za co odpowiada) albo liczyć na dobrą wolę któregoś z forumowych wyjadaczy, którzy mają schemat LEONarda w jednym palcu. a Wiem że tacy tu sądaro1125 napisał(a):Nie da sie podpiac 12v zeby ruszyc silowniki zeby odbily?
Że nikt na to nie wpadł..._carlos- napisał(a):Wystarczy dwa razy pociągnąć za klamkę od środka
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości