Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sdss napisał(a):Co do pieszych to FL.
piotrmat79 napisał(a):Mam ACC z FA i chciałbym uruchomic rozpoznawanie znaków. Nie mam navi, wersja po FL. Podajcie ścieżke kodowania jeśli ktoś zna.
shreku napisał(a):FA w połączeniu z kamerą także odpala silnik przy StartStopie i to nie tylko jak ruszy auto przed wami, ale np pas z boku i 2 auta do przodu
shreku napisał(a):Mi w Cuprze raz FA zchamował auto na rondzie jak szybko ruszyłem a prawym pasem jechało inne auto - system uznał że w niego wjadę - troche niebezpieczna sytuacja.
Swatek napisał(a):U mnie natomiast system zadziałał przy parkowaniu. Wracałem z trasy mega zmęczony i przy parkowaniu uderzyłbym tyłem w ścianę, ale auto samo zahamowało, więc działa to z przodu i z tyłu
Swatek napisał(a):U mnie natomiast system zadziałał przy parkowaniu. Wracałem z trasy mega zmęczony i przy parkowaniu uderzyłbym tyłem w ścianę, ale auto samo zahamowało, więc działa to z przodu i z tyłu
michu napisał(a):Stawiasz karton za autem i sprawdzasz
KubaaBia napisał(a):Hej,
Panowie mam sytacji ze mam front assit wlaczony ale nie hamuej jak nawrt podjezdzam na 1m do auta.. Czy ktos mial taki problem ?
Wlacozne jest w komputerze front assis oczywiscie i pokazuje sie na FIS samochod jak jade za kims i widac jak rusza ale nie hamuje..
Oraz czy jak auto mam na gwarancji i ktos mi wlaczy "welcome mode" oraz "wykrywanie znakow" to gwarancja zniknie ?
Czy na serwisach bedzie to widac ?
KubaaBia napisał(a):Panowie mam sytacji ze mam front assit wlaczony ale nie hamuej jak nawrt podjezdzam na 1m do auta
czapel napisał(a):ad 2? pierwszy raz slysze ze to jest.
valdes73 napisał(a):
2. czy auto powinno samo zahamować podczas parkowania i najeżdżania na np niewidoczny z perspektywy kierowcy jakiś słupek czy próg?
W wątku są sprzeczne informacje - jedni piszą, że powinno, inni, że to loteria , jak jest naprawdę?
valdes73 napisał(a):1. czy auto powinno samo zahamować bez reakcji kierowcy przy dojeździe do innego auta w korku ?
2. czy auto powinno samo zahamować podczas parkowania i najeżdżania na np niewidoczny z perspektywy kierowcy jakiś słupek czy próg?
valdes73 napisał(a):
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości