Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sony napisał(a):http://allegro.pl/nowe-sruby-nakretki-zabezpieczajace-podwojne-zabez-i4077566309.html
Z tymi śrubami poradzić sobie już nie będzie tak łatwo
glibo napisał(a):do oryginalnych srub antykradziezowych latwo jest dostac klucz
to tez fakt.owszem pojedynczej nie kupisz,albo kupisz na szrocie lub u kogos z czesciami do danego auta.Dla wulkanizatorow dostepne sa zestawy zlodziejek vaga cena nie powiem bo byla oporowa, ale jest.Ufo napisał(a): szybciej ci dłubnie całe auto niż będzie się paprać z 4 kołami
ekcaj88 napisał(a):Ja jak kupiłem swojego nawet nie sprawdziłem jakie są śruby i czy nasadka jestdopiero jak zmieniałem na zimówki okazało się, że zoonk nie ma jak kół zdjąć pojechałem do mechanika co by nie być gołosłownym zeszło mu niecałe 5 min z pozbyciem się 4 pechowych śrubek.
Wystarczył niepasujący ale podobny klucz + młotek jedno solidne uderzenie i anytkardzieżowka wykręca się na piechotę natomiast moja mina wyglądała tak. adam1.9TDI coś tam racji ma podbny efekt jest z immobilizer-em problem dla właściciela jak dorobić kluczyk, a ten co się zna poradzi sobie bez oporów
Sony napisał(a):adam1.9TDI, tylko najpierw musi odpalić auto, żeby nim odjechać, a jak masz niestandardowe zabezpieczenia to już ciężko
Warto mieć śruby zabezpieczające, bo czasem trafią się amatorzy samych felg. Jednak te śruby z ASO to lekkie nieporozumienie.
adam1.9TDI napisał(a):Sony napisał(a):adam1.9TDI, tylko najpierw musi odpalić auto, żeby nim odjechać, a jak masz niestandardowe zabezpieczenia to już ciężko
Warto mieć śruby zabezpieczające, bo czasem trafią się amatorzy samych felg. Jednak te śruby z ASO to lekkie nieporozumienie.
z tymi niestandardowymi zabezpieczeniami jest krucho. Kazdy uwaza ze temat go nie dotyczy i jego leona na pewno nie ukradna.
lysaglaca napisał(a):adam1.9TDI napisał(a):Sony napisał(a):adam1.9TDI, tylko najpierw musi odpalić auto, żeby nim odjechać, a jak masz niestandardowe zabezpieczenia to już ciężko
z tymi niestandardowymi zabezpieczeniami jest krucho. Kazdy uwaza ze temat go nie dotyczy i jego leona na pewno nie ukradna.
Niema lepszego zabezpieczenia jak Auto Casco
Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 4
adams napisał(a):I pytanie nr dwa jaka długość i skok gwintu śruby jest mi potrzebna ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość