Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
AKa napisał(a):Rozszerzenie funkcjonalności carplay za pomocą jailbreaka- ktoś, coś?:D
Swoją drogą- zrobiłem po kosztach upgrade „małej” navi w przedlifcie. Pozniej opiszę.
AKa napisał(a):
Swoją drogą- zrobiłem po kosztach upgrade „małej” navi w przedlifcie. Pozniej opiszę.
Cubaza napisał(a):
Byłbym bardzo wdzięczny za opis co i jak i z czym to się je i co potrzeba.
Sturnn napisał(a):Potwierdzam cenę - CARSED życzy sobie ok. 1130 zł (wiec pewnie wyjdzie 1200 zł). AutoBlak na Puławskiej, przed Piasecznem, 1200 zł i tam sie udam. Profesjonalne podejscie do klienta, mili ludzie i rozwiązują problemy. CARSED na odwrót - po co człowieku przyszedłeś? wydziwiasz, czepiasz sie, ja nic nie slysze, nic nie zauwazyłem itd.
komoornik napisał(a):A ja tylko w AA uruchomiłem nieznane źródła, zainstalowałem apk i działa.
andrzejpredator napisał(a):Dziala Ci ta carstream(youtube) ? Jaka masz wersje AA 3.0.570?
Well done all of you guys who fully understood how to use the SDK and went ahead and created all the nice apps like YouTube Player, Mirroring, WebView and everything else, hope you are all proud of yourselves. Thanks to all of you starting from Android Auto 3.0 we cannot use any of the apps, they have changed things and unknown sources have no effect when using it on a real car, meaning none off the apps will work now on normal cars.
I will like to say a big thank you in the name of all my 1500+ customers who are now left without an app thanks to you guys!
WELL DONE!
Możesz opisać krok po kroku jak to uzyskałeś?trzepol napisał(a):Ok dzieki ogarnałem, ktos pytal o aplikacje AA mirror, udalo sie uruchomic i wtedy widac caly telefon na ekranie, co bysmy na telefonie nie uruchomili widzimy na wyswietlaczu. Dziala wtedy np automapa, odtwarzenie filmow i wszystkie apki w telefonie
marekwar napisał(a):Chyba konieczny jest root telefonu więc gdy ma się telefon na gwarancji i do tego mobilne aplikacje bankowe to jest to tylko ciekawostka.
marcelo1 napisał(a):Trzepol![]()
mógłbyś podać linka do AA mirror bo jakoś wujek google dużo tego pokazuje:)
z góry dzięki:)![]()
Bulkovski napisał(a):Panowie mam problem z AA mirror.
Wybieram AA mirror na ekranie auta i rzeczywiście mam mirror ekranu telefonu. Pojawia się np ekran blokady telefonu ale nie mam przycisków wstecz, home, aplikacje - widocznych w filmie https://www.youtube.com/watch?v=YATKh3EJonI np w 5:30. Ekran samochodu nie reaguje na dotyk (oprócz pięciu standardowych guzików AA w belce poziomej u dołu ekranu). Pokazuje ekran telefonu ale nie mogę obsługiwać telefonu z poziomu ekranu auta.
Ktoś coś?
mrcn napisał(a):Bulkovski napisał(a):Panowie mam problem z AA mirror.
Wybieram AA mirror na ekranie auta i rzeczywiście mam mirror ekranu telefonu. Pojawia się np ekran blokady telefonu ale nie mam przycisków wstecz, home, aplikacje - widocznych w filmie https://www.youtube.com/watch?v=YATKh3EJonI np w 5:30. Ekran samochodu nie reaguje na dotyk (oprócz pięciu standardowych guzików AA w belce poziomej u dołu ekranu). Pokazuje ekran telefonu ale nie mogę obsługiwać telefonu z poziomu ekranu auta.
Ktoś coś?
Przecież macie napisane w opisie, że dotyk nie działa bez roota...
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości