Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pingor napisał(a):Wersja 3.+ robi problemy, póki co nie ma jeszcze na nią pełnego info jak sobie poradzić. Wgraj z powrotem 2.8+ i będzie śmigać
andrzejpredator napisał(a):Działa komuś carstream(youtube) i aa mirror? Mi przestal dzialac po instalacji AA 3.0.57 , wczesniejsza wersja 2.8.574 na ktorej mi dzialaly zostala zablokowana przez google. Teraz. Po podlaczeniu do auta po kliknieciu tego kolka w prawym dolnym rogu AA ( na ekranie samochodu) nie widnieją ikonki od carstream i aa mirror :/ . Ma ktos jakis inny sposob zeby ogladac Youtube w czasie jazdy zalezy mi glownie na ogladaniu teledyskow ktore myslalem ze bede sobie ogladal z pendriva( mam media system plus) ale oczywiscie przy ruszeniu samochodem ekran gasnie ze względów bezpieczenstwa. A mial byc komfort dla pasażerów ehh
Tak naprawdę to S8 obsługuje Mirrorlink ale w wersji Samsunga czyli Car Mode, którego instalację wymusza po podłączeniu gdy nie ma zainstalowanego AA lub wymuszamy tryb Mirrorlink.marco napisał(a):Skąd przeświadczenie ze Mirrorlink będzie działał na Galaxy S9+?
Nawet nie ma go na liście: https://mirrorlink.com/phones
Mało tego, Galaxy S8/S8+ na niej jest a Mirrorlink nie działa.
na Xiaomi MI5 mirrorlink nie działa, bo nie obsługuje, AA działa bezproblemowo. Na S6 edge działa AA, mirrorlink - udało mi się uruchomić apke Seata, apki od LG nie udało się uruchomić. W tygodniu sprawdzę jeszcze LG G6 pod kątem mirrorlink-a i dam znaka - chyba że ktoś już testował LG G6?Morano napisał(a):podłączam się po pytanie. Ja to w ogóle żadnego telefonu nie mogę sparować z tym full linkiem
Google allows Android Auto phones to be unlocked while being connected to car
komoornik napisał(a):Wymaga aktualizacji wersji?
B3N napisał(a):Panowie widzieli coś takiego?
iLX702LEON
Alpine
Sprzęt pod LEONa , nie jakieś chińskie badziewie.
Można sobie upgrade'a zapodać. Alpine zrobił sprzęt pod nasze auta.
Wszystko niby działa normalnie.
michu napisał(a):B3N napisał(a):Panowie widzieli coś takiego?
iLX702LEON
Alpine
Sprzęt pod LEONa , nie jakieś chińskie badziewie.
Można sobie upgrade'a zapodać. Alpine zrobił sprzęt pod nasze auta.
Wszystko niby działa normalnie.
Chińskim badziewiem nazywasz radio, które znacznie możliwościami i oferowanymi usługami przewyższa zarówno seryjne i alpine ?
Ja posiadam takie chińskie badziewie i radio sprawuje sie wyśmienicie , ma wyprowadzone kable rca , antenę GSM , antenę gps itd itd..
Wiec zanim wypowiesz się o jakimś sprzęcie przetestuj go.
marwisn napisał(a):Ostatnio walczyłem z mirror linkiem w swoim Leonie. Mam Samsunga S8+. I niestety bez efektu.
Z drugiej strony Android Auto w full link działa rewelacyjnie. Mapy Google nawigują, Waze ostrzega o radarach. Więcej do szczęścia nie potrzebuję.
pablo83 napisał(a):Mam Samsunga A5(2016). Fabrycznie był android 6.0. Miałem zaistalowaną wcześniejszą wersję AA i chodziło bez problemu.
Obecnie po gwarancyjnym serwisie telefonu wgrali androida 7.0 i jak pobieram AA 3.0 wyskakuje komunikat: aplikacje nie zostanie zainstalowana, aplikacja niezgodna z telefonem.
Jakieś pomysły jak to rozwiązać?
Cały czas jeżdżę na S5 - Mirrorlink i nawigacje albo Automapa albo Naviexpert.Morano napisał(a):ja miałem podobnie ze starym telefonem jak zamontowałem FL. To był Galaxy S5. To samo się działo. Na chwilę widziałem ekran telefonu na pulpicie w aucie i zrywało kontakt. Ja już odpuściłem i traktuję Full Linka jak by go nie było
https://www.apkmirror.com/apk/lgelectronics/lg-mirrordrive/marwisn napisał(a):Po dacie linka do tej starszej wersji ?
Po instalacji pierwszy krok to zablokowanie / wyłączenie powiadomień dla LG Mirrordrive w ustawieniach aplikacji telefonu.marwisn napisał(a):Wyskakuje info, że działa tylko na słuchawkach LG.
maciek89 napisał(a):Zaktualizowałem mojego hłałeja do Oreo i pojawiła się fajna opcja: w końcu można łatwo odblokować ekran podczas używania Android Auto. Po prostu bajka![]()
maciek89 napisał(a):U mnie się to pojawiło po aktualizacji. Dzień wcześniej tego nie miałem- wersji android auto nie zmieniałemWięc jak najbardziej ma to związek z wersją androida, przynajmniej na P10
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości