Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kawszyn87 napisał(a):Jestem na etapie planowania wakacji z rodzina i chce jechac Cupra (>1000km w jedna strone). Wpadlem na szatanski pomysl zakupu haku holowniczego i wynajecia przyczepki/malej lawetki dla mojego motoru. Czy Cupra sie w ogole do tego nadaje? Mam Cupre 280 ST z DSG (+ stage 0,5) i nie wiem jakby to sie zgrywalo z automatem. Czy 'dyfuzor' w Cuprach nie jest za nisko dla haku holowniczego? Czy kiedykolwiek ktos z Was probowal ciagnac cos za Leonem?:)
moto to Suzuki GSR600, wiec zalany wszelkimi plynami i benzyna na max nie wazy nawet 200kg
dzieki z gory za odp!
dar3k napisał(a):a z tyłu na przyczepkach... chopper, sport, turystyk. Myslalem, ze padne!
wesol napisał(a):uwazaj tylo bys tym multivanem z przyczepka nie przekroczyl dmc 3.5 T bo musisz miec viatoll
ma16 napisał(a):dziura na hak w wersji ST FR jest wycinana. zależnie od producenta haka w instrukcji jest wzór w jaki sposób ma być wycięte. Zaślepka w ASO kosztuje ok. 500 zł bez lakierowania.
Ja posiadam ori instalację dla westfali.
marcinch napisał(a):ma16 napisał(a):dziura na hak w wersji ST FR jest wycinana. zależnie od producenta haka w instrukcji jest wzór w jaki sposób ma być wycięte. Zaślepka w ASO kosztuje ok. 500 zł bez lakierowania.
Ja posiadam ori instalację dla westfali.
500?! z ch spadli ?![]()
![]()
zastanawiam sie czemu zaslepki nie zrobia z tego co wycieli z auta
Moj ma westfalie bez zaslepek...
ma16 napisał(a):Na szczescie znalazlem zaslepke na allegro duzo taniej niz w aso...
andrew56 napisał(a):chyba trochę za dużo poszedł tą wycinarką .. ale nie ma co oceniać jak samemu będę musiał z tym się za moment zmierzyć
ma16 napisał(a):Pojedyncza sztuka to byla.
ma16 napisał(a):
Teraz jestem na urolopie i nie mam jej przy sobie. W zderzak montowana jest ramka na tasmie (to ta czarna) a sama zaslepka malowana w kolor nadwozia
ma16 napisał(a):Zaslepka czeka na cieplejsze dni i bede montowal juz czeka polakierowana w garażu. Za malo roboty zeby Az do aso jechac
ma16 napisał(a):Hak byl juz w tym aucie. Jest zamontowany ori. Brakowalo tylko zaslepki. Poprzedni właściciel twierdzil ze nie ma czegos takiego.
Tak wyglada dziura na aucie:
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość