Tak, aby po wrzuceniu np. kluczy nie dzwoniło o spod plastiku.
Zastanawiam się nad kupnem filca samoprzylepnego i wyklejenie nim spodów cup holderow, schowków w drzwiach itp.

Czerwony będzie super pasował do koloru auta
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Danut napisał(a):Czerwony będzie super pasował do koloru auta
esde napisał(a):Gdzieś na forum czytałem o oryginalnych matach, tylko teraz nie wiem gdzieMuszę odszukać, bo sam jestem zainteresowany.
/klepnięte z komóry
MichalO napisał(a):W VW dużą część tego dobrego wrażenia robią (przy najmniej dla mnie) wylepione welurem wnęki w drzwiach. Ale zrobienie tego to wyższa szkoła jazdy, choć jak ktoś będzie miał wprawę to poradzi sobie i z tym.
MichalO napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=Inkz1prfyDQ
Tutaj masz filmik jak koleś wylepia wnęki welurem (z tego co widzę grubszym niż ten który ja kupiłem). Jak widać ma jakiś gotowy zestaw, którego niestety u nas (niestety u chińczyków też) nie widziałem. Bo tak naprawdę 80% roboty to spasowywanie i docinanie, samo klejenie to chwila.
Hi,
Yes of course, can send the products to you
Seat leon kit for:
Torpedo, armrests, small pockets, cup holders and all the doors.
Set price including cargo is 41 €.
For seat leon 5f. Terpedo, arm rest, small pocket,glasses mount and all doors. Free shipping. / €41,00
https://iyzi.link/djY
random napisał(a):Można też położyć wycięte fragmenty na kartkę w kratkę A1 (powinno wystarczyć) i zrobić zdjęcia. Również płacę (2 tyś. cebulionów) za takie zdjęcia szpiegowskie
'Cobra_o7o napisał(a):Tak czytam i chyba źle rozumiem - nie macie wkładek gumowych/silikonowych w kapcholderach, schowku przed podłokietnikiem (wersja polift, przedlift chyba też), na kluczyk? Jeśli tak jest to mały tip - Cupra ma tam wkładki, które wystarczy wyjąć i odrysować. FR może też?
Pozostają schowki w drzwiach, główny przed pasażerem i przed bezpiecznikami (choć ten ostatni to zbytek - polecam tam chować mikrofibrę do czyszczenia kokpitu - schowek idealny na nią).
KubaaBia napisał(a):Te wszystkie elementy w VW golfie są domyslnie wyłożone materiałem, w Seacie nie i temu taka akcja
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bary9191 i 1 gość