Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KrutkiWwa napisał(a):jest do ogarnięcia taniej. za 350. nie oryginał ale dosyć dobra kopia, ma małe mankamenty ale każdy dobry blacharz-lakiernik go dopasuje. o oryginałach z Seata też słyszałem że idealnie nie pasują. jestem w stanie go ogarnąć. w późniejszym terminie bedą dostępne również listwy progowe i zderzak tył z pakiety Aero, cen na te wyroby jeszcze nie znam.
Pik napisał(a):Wg katalogu akcesoryjnego lotka(spojler) AERO była do SC/5D, nie występowała do ST.
Underhill napisał(a):Myślałem o późniejszym montażu we własnym zakresie ale jak zamontuję sam albo prywatnie u kogoś to obawiam się utraty gwarancji...
czapel napisał(a):pytalem w aso, o lotke do hb to 1100zl plus montaz i lakierowanie 500zł.....da sie gdzies to kupic taniej ale nie jakies dziadostwo?
Limak9 napisał(a):Gdyby ktoś był chętny jestem w stanie ogarnąć grupowke na progi z pakietu performance - wykonane idealnie na wzór z laminatu bardzo dobrej jakości - nie kruszy się, jest giętki itp. Koszt 500zl z wysyłka. Min 10 kompletów.
alehandro napisał(a):Skąd jest gość?
Pik napisał(a):Jak się przyglądam to tylko na pierwszy rzut oka ten spojler wygląda podobnie do oryginału. Wewnętrzna konstrukcja jest zupełnie inna. Np w oryginale są poprzeczne wręgi, które usztywniają cały element.
Co do lakierowania takiego elementu, to lepiej udać się do aso czy jakiś lakiernik to ogarnie?
przez myśl przeszło mi po prostu oklejenie tego spojlera heh
Sam spoiler, boczki to 130zl za sztuke dodatkowo, juz nie ma tego salonu w którym kupowałem, 3 lata temu to bylo ceny mogły iść w górę, wczoraj za korek do miski olejowej ten plastikowy kosztowal 15zl gdzie kiedys po 10zl był, ceny jak w Pewxie[emoji23]brzooza napisał(a):Ten spoiler z boczkami na szybie z cupry za 1000 zł kupiłeś ? Ciekawe gdzie taka cena???
W wawie na lopuszanskiej w aso krzyknęli za lotke z pakietu aero 1151 zł ....
Poczytaj temat to zobaczysz różnice między areo, a cupra, ja mam czarny bo auto mam zrobione w red & black, klej nie potrzebny, lotka i spoiler maja fabryczne tasmy dwustronne sam przykleisz chyba,że masz dwie lewe ręce[emoji6]Tomektr napisał(a):Dziś w ASO Arpol Toruń lotka 1151zł, boczne lotki 169zł za sztukę, montaż i Lakierowanie 600zł, 150zl klej Razem 2250zł
-- 24 sierpnia 2018, 19:49 --
83Dario możesz zrobić fotkę całego samochodu i z góry z tyłu. Też się zastanawiam czy założyć. Mam ten sam kolor auta i nie wiem czy czarny czy w kolorze nadwozia. Lotka podstawową z Fr też masz czarną? Lotka z Cupry jest inna niż z pakietu aero?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości