Nie próbowałem osobiscie wyklejac jeszcze wiec nie moge za duzo powiedziec, ale z powyzszych opini przez osoby ktore juz to robiły to zrobic sie da, pytanie tylko jak to pozniej bedzie wygladalo
A Tym bardziej jak bede wspomagał sie napojami

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KubaaBia napisał(a):Dajcie znac jak ktos dostanie paczuszkę z turcji
Brunek napisał(a):Witam
Czy już ktoś otrzymał przesyłkę z Turcji?
Bo jakoś tu ucichło....
Brunek napisał(a):Ja kupiłem oryginalne elementy gumowe do wszystkich wnęk (pod kubki, za kubkami, wewnątrz podłokietnika ...) Całość 93 zł w ASO Bednarek.
Brunek napisał(a):Witam podjechałem do ASO w Łodzi "Bednarek" i zamówiłem części o nr :
1.- 5F0863301B (pod kubki)
2.- 5F0864175 (wnęka za kubkami)
3.- 5F0863326 (wnęka w podłokietniku)
4.- 5F0863328A (wnęka w podłokietniku)
5.- 5F0863328B (wnęka w podłokietniku)
(sprawdzali w bazie czy to są właściwe części, nie pamiętam czy jakiś nr się nie pokrywał)
Czekałem na części 4 dni.
opis znalazłem na forum https://www.clubseatleon.net/viewtopic. ... &start=360
(zdjęcie z numeracją pod koniec podanej strony)
Eleonor napisał(a):Przecież napisał że 93 zł
To tylko gumki na spód , a najwięcej hałas słychać gdy coś się obija na boki i dlatego kupiłem filc.
Te wszystkie gumki też mam.
-- 22 maja 2018, 17:00 --
Parę osób mnie prosiło o fotki jak to wygląda :
Takie jakby refleksy ww wnękach drzwi są od lampy , na żywo o wiele lepiej.
michu napisał(a):Panowie jednak nie polecam kupwoac tych z allegro:
Zobacz ofertę: FOLIA ZAMSZ OKLEINA WELUR WELWET ALCANTARA 50cm http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6904978670
Teraz jak zrobiło sie cieplej wszystko sie poodklejało i prorolowało.
Jakbyście widzieli gdzieś takie zestawy jak Wasze do 1P , dajcie znać.
Eleonor napisał(a):Jak na razie z trwałością kleju jest wszystko ok , nic się nie odkleiło i nie pomarszczyło.
Leoncio napisał(a):Kupiłem turecki design. (...)
piotrek84 napisał(a):https://iyzi.link/djY też zamówiłem od graficar. W niedzielę zamówione, dzisiaj wysłane z Turcji. Maty wyglądają fajnie, na pewno warto zapłacić 40 euro i zaoszczędzić czas na próby i błędy samemu
Leoncio napisał(a):Kleisz na sucho. Ja pisałem do sprzedawcy potwierdzenie zakupu, grzecznie odpisał i potwierdził wysyłkę.
Hans15336 napisał(a):Może to ktoś z wymiarować?? albo odrysować na kartkach A3
??
Hans15336 napisał(a):Może to ktoś z wymiarować?? albo odrysować na kartkach A3
??
bigmazi napisał(a):Hans15336 napisał(a):Może to ktoś z wymiarować?? albo odrysować na kartkach A3
??
Raczej zapomnij. Ktoś już tutaj to obiecał.
Hans15336 napisał(a):więc w czym problem ?
lechu 76 napisał(a):Witam zamowilem u Turka dwa zestawy wyslal mi meila ze w drodze,wiec jak dojdzie to postaram sie jakos odrysowac lub zeskanowac caly komplet i moge wyslac to do kogos kto bedzie zainteresowany. Jak dostrane przesylke to sie odezwe.
dejm napisał(a):lechu 76 napisał(a):Witam zamowilem u Turka dwa zestawy wyslal mi meila ze w drodze,wiec jak dojdzie to postaram sie jakos odrysowac lub zeskanowac caly komplet i moge wyslac to do kogos kto bedzie zainteresowany. Jak dostrane przesylke to sie odezwe.
![]()
![]()
za postawę obywatelską
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości