Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Odezwij a będziesz zadowolonyelemenateur napisał(a):hasto21 odezwij się do nas na pw z vinem.
wesol napisał(a):Dayco nie wiem czy jeszcze jest ale napewno było na pierwszy montaż zakładane.
mistrzunio napisał(a):Dayco może i nie skrzypiał, ale piszczeć to lubił dla mnie to szmelc i nikomu tego nie polecę.
mistrzunio napisał(a):Pasek conti ok, ale pozostałe elementy ina lub skf, jak chcesz lepszą pompę wody to hepu z metalowym wirnikiem.
mistrzunio napisał(a):1 ori rozrządu po 90k km, a kolejne co 60k km.
_carlos- napisał(a):To napisz jeszcze jakie części w tej cenie mają być wymieniane.
bzykofm napisał(a):Z Iną puki co nie było problemu. Jak na razie to jeden z lepszych producentów (mam szklanki Iny i też były wielokrotnie rekomendowane). Co do pomp Hepu to słyszałem opinie (znajomych mechaników), że to już nie to samo co kiedyś. Coraz trudniej znaleźć pompę wody z metalowym wirnikiem (nawet ori VW ma plastikowy, nie wiem kto dla nich robi). Ja bym celował zestaw Conti/Ina. Pompę brałbym ori.
mk5 napisał(a):Sam bedziesz wymieniał rozrząd?
Martinus1985 napisał(a):A co sądzicie o tych wzmacnianych paskach CONTITECH (90 000 km)
Dulson napisał(a):... jak zrobię wszystko powiem co wymieniłem i ile zapłaciłem.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości