baaardzo "konkretne" odpowiedzi z Waszej strony

nic tylko pogratulować <brawo> ... jednak i na tym forum znajdują się .... aaaa przemilczę.
Nie pytałem co o tym sądzicie albo czy montujecie u siebie ani nie wspomniałem o tym czy ja będę montował.
Oryginalne są na tyle małe że zacząłem się zastanawiać nad tym czy to pasuje i jak to będzie wyglądać.
Do tej pory nigdy nie miałem i nie byłem (jestem) zwolennikiem chlapaczy ale .... na tak krótki okres jaki mam Cupre mogę stwierdzić że spod kół masa syfu (do tej pory widać to podczas deszczu i ew jakimś błocie) ląduje na karoserii na wysokość połowy samochodu .... a lakier jest delikatny. W przypadku piachu, kamyczków czy w okresie zimowym pozytywnego wpływu na jakoś lakieru to nie będzie miało.
Rozważam to tylko i wyłącznie ze względu na fakt aby chronić w jakimś stopniu mój samochód. Czy to się Wam podoba czy nie ... nie obchodzi mnie to zbytnio.
Jedynie pytam czy do CUPRY ST pasują na tył jakieś ori chlapacze. Jeżeli nie wiecie ... proszę o powstrzymanie się od nic nie wnoszących komentarzy.
dziękuję i pozdrawiam.