Z tego co mówił najdroższe sterowniki to te od zwykłych 110 i właśnie arl. Dzis odebrałem, pompa się załącza, wszytko działa. Całkowity koszt wyniósł 100 zł a mam oryginał

Mam nawet te 180 km co wcześniej

-- 14 września 2018, 08:29 --
Problem znów zaczął się pojawiać, tym razem problem jest taki ze pompka działa, jednak samochód nie odpala, kręci ale nie odpali, nie daje żadnych oznakow. Podobna sytuacja była gdy uszkodził mi się czujnik g28 od położenia wału. Zaczęło się tak dziać po zmianie walka rozrządu, samochód czasem kręcił ale nie odpalał, trzeba było stuknąć w skrzynkę bezpieczników, poruszać kablami. W tym momencie Leon w ogóle nie odpala, nie pomaga stukanie, wszytkie styki sprawdzone. Po wyjęciu licznika okazało się, ze ktoś juz grzebał w kablach i dołożył dodatkowy bezpiecznik. Poprzedni właściciel zastosował swoje zabezpieczenia przed kradzieżą których nie rozumiem. Może komuś przychodzi coś na myśl ? Najlepiej poszukuje ogarniętego elektronika ze świętokrzyskiego, najlepiej z okolic Kielc który by mi to zrobił, najlepiej z dojazdem z uwagi, ze samochód nie jest na chodzie.