Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marekwar napisał(a):ale kto ogląda lakier z 10 centymetrów.
bzykofm napisał(a):Potencjalny kupujący?
KrecikTurbo napisał(a):bzykofm napisał(a):Potencjalny kupujący?
olaboga, samochód się kupuje dla siebie a nie dla następnego kupującego. Lakierowanie to nie koniec świata, problem jest udokumentowany w ASO i nikt nie będzie wymyślał, że po dzwonie..
Autor nie wiem nad czym się zastanawia, jakiś darmowy przegląd czy inne bzdury? Niech usuną wadę (ich sprawa jak, ale najpewniej lakierowanie) i tyle, a jak jeszcze dostaniesz coś gratis to spoko albo w pierwszej kolejności pozbądź się problemu
Eleonor napisał(a):Rysy o których mówisz ... jeśli to taka delikatna pajęczynka na całości to może być od myjni jeśli jeździsz na szczotki .
Pokaż jak to wygląda..
Krzyzak napisał(a):reszty wodę ściągam silikonową ściągaczką
dejm napisał(a):nie daj się zwariować... Myślę, że nie masz czego się obawiać przy odsprzedaży. Przecież dobrze wiesz, że auto nie było "bite" czy nawet po szkodzie parkingowej. Będziesz sprzedawał auto jako 1 właściciel, z salonu PL więc bez problemu.. Przypilnuj Pisma, że zrobiono to w ramach gwarancji i śpij spokojnie. Na pewno darmowe przeglądy zrekompensują całość.
boleknh napisał(a):...fabryczny baranek i jedyne co można zrobić to usunac ja ponownym lakierowaniem elementu wraz z cieniowaniem na błotnik tylni, ale nie bedzie już taki baranek jak fabryka zrobiła tylko będzie prog na gładko bo to maluje maszyna a człowiek nie jest w stanie tak polakierowac elementu...
pingor napisał(a):Pozdrawiam lakierników z ASO. Ja miałem do malowania próg na długości ok 12 cm - był zdarty do gołej blachy - dalsza część progu pozostała w ori baranku. Również byłem przekonany, że będę zamawiał nakładki na próg bo będzie widać z kilometra różnicę w baranku na progu. Ale ku mojemu zdziwieniu ja sam nie potrafiłbym rozpoznać, że próg był ponownie lakierowany ! Lakiernik odwalił kawał dobrej roboty i próg jest idealny jak oryginał bez śladu odcięcia czy czegokolwiek.
Krzyzak napisał(a):Importer mnie olał, działam teraz z TVN oraz napisałem do SEAT bepośrednio do Hiszpanii i dziś odpisali, że zajmą się sprawą.
Krzyzak napisał(a):Importer mnie olał, działam teraz z TVN oraz napisałem do SEAT bezpośrednio do Hiszpanii i dziś odpisali, że zajmą się sprawą.
Eleonor napisał(a):Krzyzak napisał(a):Importer mnie olał, działam teraz z TVN oraz napisałem do SEAT bezpośrednio do Hiszpanii i dziś odpisali, że zajmą się sprawą.
Jak tam wygląda sprawa Twojego auta ?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość