Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
patronsz napisał(a):5F0035871B
horhel napisał(a):5F0035869A
pab567 napisał(a):Jednostka z aukcji może być zrobiona jako Plug&Play.
pab567 napisał(a):Ale o co chodzi? Bo odnosisz się do aukcji z sierpnia która jest dawno nieaktualna...
lechu 76 napisał(a):jest ktos na forum kto mogl by mi zdjac CP w jednosce 5FO035858A
maciekFR napisał(a):Chciałem się pochwalić modyfikacją mojego radyjka. Tak jak wcześniej pisałem, wymieniłem kompletny zestaw na 6,5 z navi od seat Ibiza z 2015/2016 roku. Zrezygnowałem z usług serwisu - zero gwarancji czy i jak będzie chodziło. Radyjko wysłałem do naszego kolegi z forum - pab567 Kolega Paweł zamontował filtr CAN na zewnątrz urządzenia, patch do środka oraz antenę GPS (o szczegóły pytajcie jego). Wszystko chodzi pięknie i gra jeszcze lepiej(korektor z większymi możliwościami), full link , android auto, navi - rewelacja. Po wgraniu AA Unlock i AA Mirror udało mi się włączyć aplikacje z telefonu, min you-tube. Najlepsze jest to, gdy będę chciał sprzedać autko i kupić inne z grupy vag, radyjko zabieram ze sobą i montuję w nowym autku bez konieczności wizyty w ASO. W najbliższym czasie wrzucę kilka zdjęć.
pab567 napisał(a):No i oczywiście Harmana którego można zrobić na Seata (aktualnie jest Skoda - 3V0035021A) - najbogatsza wersja, z DAB, Bluetooth Premium (ze złączem na kartę SIM) i modelem LTE.
ggregorii napisał(a):Wszystko to niewarte kasy. To już lepiej kupić Tomtoma czy coś dla navi a na reszcie działać tak jak jest. No chyba ze sa fanatycy z budżetem
misiaczek napisał(a):To chińskie cudo za 3 koła z postu powyżej nie ma nawet RDSu.
Galad napisał(a):Misiaczku, wiesz co to DAB?
Poza tym zwykły RDS też jest, przynajmniej w tym co ja wkleiłem.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości