Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maciek89 napisał(a):O gwarancji to zapomnij. Wg. ASO i importera Seaty nie mają gwarancji na większość rzeczy, a w przypadku takiej pierdółki nie ma o czym mówić. Gwarancja jest teoretyczna, mój ostatni nowy VAG...
Pik napisał(a):Wg mnie to są ślady po formie w której klosze są tłoczone, a nie pęknięcia.
sdss napisał(a):
Czego Ci nie uznali?
maciek89 napisał(a):Nie chce mi się wymieniać, bo trochę tego jest, a lista jest otwarta.Czekam wciąż na werdykt, czego jeszcze mi nie uznają, a co jednak uznają po negocjacjach. Niestety w przypadku assistance laweta zabiera auto do najbliższego ASO, jeszcze nie piszę którego. W tym temacie póki co muszę powiedzieć, że obsługa żenująca, a jak kiedyś za kilka tygodni będzie po wszystkim to pewnie tu opiszę dokładnie, bo może być naprawdę ciekawa historyjka.
Irisar napisał(a):znaczek od bagażnika który przestał wracać na swoją pozycję
SCh napisał(a):Można by spróbować zalać ten ubytek żywicą transparentną odlewniczą a te zarysowania spolerować tlenkiem ceru.
Irisar napisał(a):Witam. Jestem posiadaczem Leona od roku. Jakiś czas temu zauważyłem, że gdy spojrzy się na lampy z boku widać w środku struktury klosza mikropęknięcia. Raczej wykluczyłem opcję kurzu ponieważ wszystkie są w formie pionowych kresek. Lampa od strony kierowcy ma ich więcej. Patrząc na auto od przodu lampy są przejrzyste. Nigdy nie myłem auta gdy było nagrzane od słońca, na myjni automatycznej czy szczotkami, więc tą możliwość też wykluczyłem. Autko nigdy nie miało stłuczki i innych tego typu niespodzianek. Czy to może być wada fabryczna lamp? Jest jakaś opcja rozwiązania problemu przy użyciu gwarancji? Może ktoś też spotkał się z takim problemem. Podrzucam kilka fotek. Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości