Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Taśmę masz po bokach i na calej szerokosci auta i jest bardzo mocna, ciężko później jest ją oderwać z auta. Areo jest bez światła stopu, a cupra ze światłem i wygląda lepiej wg mnie, spód ma fabrycznie w czarnym macie, malujesz tylko górę spoilera bo do oklejenia sie nie nadaje bo jest juz w podkladzie.brzooza napisał(a):No właśnie, to co same takie taśmy dwustronne wystarcza? Ten spoiler przykleja się tylko po zewnętrznych lewej i prawej nie po całej długości prawda?
Hm nie duża powierzchnia styku, ciekawe czy wystarczy taka taśma tesa np (do stosowania na zewnątrz)
Dziękuje Marcin, juz poprawilem jak wróciłem z Pszczółek bo mnie też drażniło[emoji12]Marcin_1p napisał(a):Dario, nie chce się czepiać ale ramka pod tablice nie jest prosto przykręcona
Pik napisał(a):Spojler od Cupry na pewno fajniejszy,
83Dario napisał(a):Areo jest bez światła stopu,
Pik napisał(a):ale nie jest dostępna jego podróbka w niskiej cenie, co dla większości chętnych stanowi już problem...
Pik napisał(a):Aero ma tylko wycięcie na fabryczny stop
Pik napisał(a):Anyway, wszystko jest dla ludzi heh.
brzooza napisał(a):Pirineos gray , a co ?
To co tylko klej do szyb , żadnych taśm dwustronnych ? Czy może jednak taśma?
brzooza napisał(a):..... ale na dnie nie ma typowego końca jak w silikonie który się przesuwa.
Zakończony tak jakby w inny sposób się go używało, w dodatku przy potrząsaniu coś w środku sypkiego się przesuwa jakby proch ...
braniak94 napisał(a):Witam wszystkich
planuję do swojej Cupry zamontować splitter do przedniego zderzaka oraz dyfuzor na tył, jednak zastanawia mnie kwestia gwarancji, widziałem że wcześniej był poruszany ten temat ale chyba nic z tego nie wynikło. Orientuje się ktoś może w tym temacie, czy zamocowanie takich dodatków powoduje utratę gwarancji? Widzę że dużo nowych aut ma takie dodatki![]()
Pzdr
Limak9 napisał(a):Dlaczego miałbyś stracić gwarancję i na co?
brzooza napisał(a):Tak z tego co mi mówił to troszeczkę musiał po szpachlować i pod szlifować, Szczególnie górę spoilera bo była krzywa i lekko chropowata
raflo83 napisał(a):ma ktoś założony tylny spoiler dachowy? Jak popatrzyłem w necie na zdjęcia spasowania spoilera z klapą, to trochę widać, że jest doklejony. Poniżej fotka:
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads ... 8gt5h3.jpg
Tomektr napisał(a):Ja mogę podać numer HB bo leży jeszcze na szafie - do wtorku
klw napisał(a):Tomektr napisał(a):Ja mogę podać numer HB bo leży jeszcze na szafie - do wtorku
Możesz podać, chyba że chodzi o te:
5F0071606A - wersja pięciodrzwiowa (nie ST)
5F0071606B - wersja trzydrzwiowa
andrew56 napisał(a):https://allegro.pl/oferta/seat-leon-iii-5f-sc-3dr-cupra-listwy-progowe-progi-7979681848
tylko nie wiem czy to ludzka cena
Tomektr napisał(a):Cena atrakcyjna tylko szkoda że została tak pokaleczona krawędź przy demontażuCiężko jest go zdemontować to fakt ale da się bez uszkodzenia.
lechu 76 napisał(a):andrew56 napisał(a):https://allegro.pl/oferta/seat-leon-iii-5f-sc-3dr-cupra-listwy-progowe-progi-7979681848
Masz wersje SC ?,bo wedlug tego nr.5F0071610A to sa progi do wersji trzy drzwiowej i bez elementow monazowych.
Cena ja mialem wystawione progi do 5d albo ST w kolorze LB9A bialy zwykly za 800 zl z wszystkimi elementami do montazu ,jedynie trzeba bylo tasme dwustronna nowa nakleic bo progi byly juz montowane ,to marudzili ze drogo ,wiec leza w garazu .1100 zl uwazam ze drogo ,ale to moje zdanie
trzepol napisał(a):lechu 76 napisał(a):andrew56 napisał(a):https://allegro.pl/oferta/seat-leon-iii-5f-sc-3dr-cupra-listwy-progowe-progi-7979681848
Masz wersje SC ?,bo wedlug tego nr.5F0071610A to sa progi do wersji trzy drzwiowej i bez elementow monazowych.
Cena ja mialem wystawione progi do 5d albo ST w kolorze LB9A bialy zwykly za 800 zl z wszystkimi elementami do montazu ,jedynie trzeba bylo tasme dwustronna nowa nakleic bo progi byly juz montowane ,to marudzili ze drogo ,wiec leza w garazu .1100 zl uwazam ze drogo ,ale to moje zdanie
Odezwij sie prosze na prv bo pisze ale wiadomosci mam do wyslania i nie idzie..
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości