Panowie Jak w temacie. Ktoś z Was montowal? Jak się prezentuje z z oryginalnymi.. Dziś na serwisie zauważyłem karteczke.. Komplet przód tył ok 600PLN..
Wprawdzie nie do ST ale pytałem w ASO na tył do swojego FR i cena była ok. 300zł.). Tak do wglądu podaje nr: 5F0075101: http://www.oemvag.es/en/5f-2013/1554-re ... 75101.html 5F0075101B (do FR): http://www.ebay.co.uk/itm/Rear-Mudflaps ... 1402038763 Mnie wizualnie zdecydowanie podobają się te pierwsze (są dyskretne). Te drugie są pewnie bardziej praktyczne. Ja się wstrzymałem z zakupem. Do ST jest nr 5F0075101C a do ST FR: 5F0075101D
Chlapacze z linku z allegro to nie są te o które chodzi jakubowikostrzewski. To są te małe spojlery przy nadkolach ale nie są to chlapacze o symbolu 5F0075101. Interesowałem się też tym tematem i ceny na te chlapacze mają chore. Do Golfa nowe są za pół ceny a używany komplet można znaleźć za ok 100.
Panowie, też nie cierpię chlapaczy i raczej je ściągam niż zakładam. Ale poza tym to lubię, jak inni mają, bo jest mniejsza szansa, że im coś spod kół poleci. A tak poważnie, to każdy ma jak lubi. I pewnie poza wątpliwą urodą, jakaś ochrona lakieru to jest.
w sumie to nie ma tragedii. Myślałem, że gorzej będą wyglądać. Najlepiej widać po błocie ile syfu ląduje spod kół na lakierze. Więc ochrona przed zarysowaniami jak najbardziej odpowiednia. Hmmm, pomyślę...
Wystają około 4 cm tak na oko i z boku 1 cm. Smoła, brud, mycie samochodu 1 km po wyjedzie z myjni itd... No i najwalniejsze to leon w końcu jakoś wygląda
Tylko ASO a ceny niestety ale jakość jest wg mnie bdb i naprawdę super dopasowane, montaż na mocowaniach nadkoli. 5F0075111 - 188 zł przód 5F0075101D - 247 zł tył Ceny minimalnie się różnią pomiędzy ASO. Na zdjęciach jest przód i tył.
Hej, Czy ktoś może wrzucić fotki leona st z chlapaczami zrobione z daleka, żeby zobaczyć jak wygląda? Obserwuję na drodze ale jeszcze nie spotkałem st z chlapaczami
Zasadniczo nie narzekam, w oczy się nie rzucają [emoji6] a też widzę, że mniej sypie się z kół po samochodzie. Gdybym miał zakładać jeszcze raz to bym się na pewno nie zastanawiał [emoji6]