Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kawszyn napisał(a):gwint nakrętek się przytarl
kawszyn napisał(a):Dudek_jd, zapłaciłes za całość 150zl?! Wow mi wycienili za robocizne 390zl, zbieżność od 120zl, części z ASO ok 120zl.....
Krzyzak napisał(a):po co chcecie robić zbieżność po takiej operacji? mocowanie mc phersona jest na fasolkach? przecież zbieżność to zupełnie co innego niż kąty/geometria gdyby w ogóle było potrzebne...
ja nawet po zmianie wahaczy w Galancie nie robiłem zbieżności bo ona się nie zmienia
co innego jak się ruszy drążki/końcówki kierownicze
GazMajster-G1 napisał(a):Krzyzak napisał(a):po co chcecie robić zbieżność po takiej operacji? mocowanie mc phersona jest na fasolkach? przecież zbieżność to zupełnie co innego niż kąty/geometria gdyby w ogóle było potrzebne...
ja nawet po zmianie wahaczy w Galancie nie robiłem zbieżności bo ona się nie zmienia
co innego jak się ruszy drążki/końcówki kierownicze
zastanów się jeszcze raz co napisałeś - a później pomyśl czy nie skasować postu.
Krzyzak napisał(a):jaki możesz mieć z tym problem?
Krzyzak napisał(a):kolego - ja tak nie raz robiłem i tu nie ma się nad czym zastanawiać - nie ma żadnych zmian w zawieszeniu/układzie kierowniczym, zbieżność się nie zmienia
dłubię w autach od 20 lat i to jest efekt praktyki i rozsądku
Oracle napisał(a):po wymianie wahacza, czy każdego elementu z nim powiązanego (sworznie, tuleje) geometria się zmienia
Krzyzak napisał(a):to są brednie
Krzyzak napisał(a):mieniałem nie raz - zarówno w wielowahaczu jak i w tak prymitywnym zawieszeniu jakie ma leon bo powiedzmy sobie otwarcie, że mc pherson + wahacz trójkątny są rodem z lat 60 lub70 - nic się nie zmienia w zbieżności
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość