ma ktoś podobny problem czy może miał ?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cdnes napisał(a):witam oto krótki filmik jakie spalanie pokazuje
http://www.youtube.com/watch?v=e0T7kTrp ... e=youtu.be
może tak być... dlatego warto spróbować wgrać jeszcze raz nowy wsad. Jedz do kogoś kto to ogarnia...i najpierw odczytajcie stary soft. Jeśli się nie uda to masz przyczynę...cdnes napisał(a):a może być to przyczyną że ktoś gotowy program mu wrzucił i komputer coś właśnie szwankuje?
AROW napisał(a):Na jałowym pokazuje wam "0" ? U mnie pokazuje chyba yy 7 czy 6 litórwA jak jade noga z gazu i na biegu jest to wtedy "0" to też dobrze czy źle ?
cdnes napisał(a):na posoju nic nie pokazuje 0.0
Mateo napisał(a):Na postoju musi pokazywać jakąś wartość
kobzyr napisał(a):cdnes długo coś ten temat ogarniałeś.
Wolf_pl napisał(a):Pozwolę podłączyć sie do tematu. Kupiłem niedawno Leona zatankowalem 26 litrów shellsmart v-power, przejechałem 300 kilometrów i wlaczyla sie rezerwa , komputer pokazywał 70 km do stacji, przejechałem z 15 km. I komputer zaczol pokazywać 0 km. No i poki co mam przejechanych 400 km i samochód jedzie dalej. Czy to normalne ze praktycNie po paru kilometrach przejechanych od włączenia rezerwykomputer pokazuje 0km do stacji ?
cdnes napisał(a):no u mnie tak pokazywało 0.7 na włączonych światłach a na zgaszonych 0.6 ... natomiast w passacie b6 1.9 105 pokazuje 0.5 zależy też w jakiej kondycji wtryskiwacze są
Leonidas ARL napisał(a):zatankować do pełna przejechać np.300km potem znowu do pełna i wyjdzie prawdziwe spalanie.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość