Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ptrcichy napisał(a):Witam,
Proszę o podpowiedz czy te tarcze będą pasować do LEONA 1m:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7711068813
Oczywiście jarzma pod 312mm
Z góry dziękuje.
Sebool2006 napisał(a):Miałem i tarcze i klocki Textara fajnie to hamowało,ale strasznie pyliły co bardzo wkur.... i po pewnym czasie strasznie piszczeć zaczęły przy hamowaniu.
ksl napisał(a):Zimmerman + ate
ptrcichy napisał(a):Sebool2006 napisał(a):Miałem i tarcze i klocki Textara fajnie to hamowało,ale strasznie pyliły co bardzo wkur.... i po pewnym czasie strasznie piszczeć zaczęły przy hamowaniu.
Co możesz polecic?
pezet14 napisał(a):wydaje mi się że jest to 312 mm
Dzięki za odpmiroA3 napisał(a):pezet14 napisał(a):wydaje mi się że jest to 312 mm
dobrze ci sie wydaje, masz wg VIN 2.0TDI 184PS ( CUPA 2014 ) , tarcza 16 312
1ZA Brake type, front: Disc brakes, front
ksl napisał(a):W haldexie zawsze bylo 312 jk dobrze pamietam
wesol napisał(a):Daje to radę? Mam. Gdzieś w szafie klocki bo odkupiłem od kolesia za połowę kwoty czy nawet i mniej. Leży i czeka. Ciekawi mnie czy ta firma jest godna zaufania.
zajkos10 napisał(a):szukam miedzy zimmermann, trw, ate
zajkos10 napisał(a):Panowie jakie opinie zbiera na forum zimmermann sport , jedzi ktos na nich ? Jestem przed wyborem tarcz i klockow do Cupry 1p , slyszalem ,ze lepiej szukac pelnej tarczy jesli jazda glownie po miescie i raz na jakis czas rolki. Bede wdzieczny za pomoc , szukam miedzy zimmermann, trw, ate ( ps. nie chce duzego pylenia i piszczenia ).
wesol napisał(a):Te rotingera takie dobre są? Kiedyś mi sprzedawca je usiłował wcisnąć ale ja już coś tam innego mialem upatrzonego. Może to być ciekawa alternatywa dla kogoś kto nie fisiuje na drodze lub też mocą nie dysponuje dużą.
na szczęście zachowałem całą historię korespondencji jak reklamowałem ich tarcze - dopiero gdy napisałem wprost, że następny krok to pozew cywilny (rejestracja chyba 30zł, więc w razie problemów strata niewielka), to oddali pieniądzeelemenateur napisał(a):jej jakości raczej nikt nie podważy
Krzyzak napisał(a):elemenateur napisał(a):
jej jakości raczej nikt nie podważy
na szczęście zachowałem całą historię korespondencji jak reklamowałem ich tarcze - dopiero gdy napisałem wprost, że następny krok to pozew cywilny (rejestracja chyba 30zł, więc w razie problemów strata niewielka), to oddali pieniądze
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości