Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rafko1 napisał(a):Koledzy ja zakupiłem pokrowce na miarę podbite pianką skóra +alk nadruk . Nawet nie widać że to pokrowce
Morano napisał(a):rafko1 napisał(a):Koledzy ja zakupiłem pokrowce na miarę podbite pianką skóra +alk nadruk . Nawet nie widać że to pokrowce
w sumie nie głupi pomysł z tymi pokrowcami ( jak za PRL) tylko czy są takie na '' kubły '' do Cupry. To może jak będę sprzedawał autko to dopiero ściągnę te pokrowce i zrobię komuś prezent za 5500 PLN , bo fotele będą jak nowe wyglądały. Pewnie się kupiec taki ucieszy i miło mu się zrobi strasznie , że ktoś o nim pomyślał zaraz po zakupie nowego auta z salonu![]()
TomekZakrzewo napisał(a): trzeba dbać a jak się zniszczy. . To się zniszczy normalne niestety.
dobrze ze nie z folii
Tego zjawiska u mnie nie ma.skaj ociera o plastikowe elementy fotela i skrzypi
maciek89 napisał(a):mnie najbardziej wkurza, że ten skaj ociera o plastikowe elementy fotela i skrzypi- nie wiem jak mogło przejść takie niedopatrzenie...
maciek89 napisał(a):I tez ma taką niby skórzaną fakturę?
maciek89 napisał(a):mnie najbardziej wkurza, że ten skaj ociera o plastikowe elementy fotela i skrzypi- nie wiem jak mogło przejść takie niedopatrzenie...
bmelon napisał(a):Filc na plastik pomaga. Na allegro 3,00 pln.
JohnnyCage napisał(a):Po dwóch godzinach jazdy moje kościste 4 litery mają serdecznie dość standardowych foteli w Leonie III, w wersji FR po lifcie. Ktoś stosuje (i poleca) jakąś "poduszkę" pod tyłek (dla kierowcy), aby nie było tak strasznie twardo?
Pasażerka nie jest tak koścista i dla niej fotel pasażera jest wygodny, ale ja jako kierowca jestem strasznie obolały. Wczoraj mieliśmy długą trasę (1000 km) i pomimo 4 postojów jeszcze dziś mam tyłek jak po siedzeniu na ławie w kościele.
JohnnyCage napisał(a):Po dwóch godzinach jazdy moje kościste 4 litery mają serdecznie dość standardowych foteli w Leonie III, w wersji FR po lifcie. Ktoś stosuje (i poleca) jakąś "poduszkę" pod tyłek (dla kierowcy), aby nie było tak strasznie twardo?
Pasażerka nie jest tak koścista i dla niej fotel pasażera jest wygodny, ale ja jako kierowca jestem strasznie obolały. Wczoraj mieliśmy długą trasę (1000 km) i pomimo 4 postojów jeszcze dziś mam tyłek jak po siedzeniu na ławie w kościele.
MarkusD napisał(a):Dobra prędkość w dwie godziny 1000 km, jak spalanie wyszło...
marcinch napisał(a):Te fotele FR sa MEGA NIEWYGODNE
sdss napisał(a):Jak się ma dużą dupe to jest problem.
sdss napisał(a):Jak się ma dużą dupe to jest problem.
19dawid91 napisał(a):No moim zdaniem fotele są wygodne, na trasie 1000 kilometrów było spoko, co jakiś czas tylko zmieniałem ustawienie podparcia lędźwiowego, komfort trochę lepszy niż w fotelach w golfie v Sportline. W fotelach dobrze się siedzi a wąski w tyłku nie jestem
marcinch napisał(a):sdss napisał(a):Jak się ma dużą dupe to jest problem.
Zrob w nich trase powyzej 4 godzin to pogadamy
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości