Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pinkibass napisał(a):Nie wiem czy to na pewno ta opcja, ale generalnie po przytrzymaniu przycisku otwierania auta wszystkie 4 szyby zjeżdżają w dół. Fajna opcja po przyjściu do samochodu który stał na słońcu
Spokojnie funkcja Comfort jesli byl odlaczony aku lub cos grzebane, sama sie włączy po kilku dniach. Przechodziłem to kilka razy i zawsze po czasie znów wszystko chodzilo jak na początku[emoji6][emoji106]kukulek88 napisał(a):nic nie dało niestety. Wcześniej smigało wszystko a teraz dalej nie zamyka ani szyb ani lusterek
Coss ST napisał(a):Lekki offtop.
Jest możliwość ręcznego składania lusterek bocznych? - Nie mam składania elektrycznego.
Próbowałem lekko je naciskać, ale boję się, że coś połamię![]()
Internet i instrukcja milczą na ten temat.
adbur napisał(a):Coss ST napisał(a):Lekki offtop.
Jest możliwość ręcznego składania lusterek bocznych? - Nie mam składania elektrycznego.
Próbowałem lekko je naciskać, ale boję się, że coś połamię![]()
Internet i instrukcja milczą na ten temat.
Normalnie składasz z użyciem siły - nic się nie stanie.
Tez nie mam elektrycznego składania.
Tomektr napisał(a):Elektryczne też się składają ręcznie. Co prawda to Ateca https://ibb.co/wzZmvQY ale Leon też tak ma.
michuFR napisał(a):Tomektr napisał(a):Elektryczne też się składają ręcznie. Co prawda to Ateca https://ibb.co/wzZmvQY ale Leon też tak ma.
Po czym twierdzisz że zostało to lusterko złożone ręcznie?
michuFR napisał(a):Natomiast prawe lusterko mi nie opada przy cofaniu a idzie do góry... Pokrętło ustawione na R, wrzucam wsteczny lusterko prawe i idzie do góry. Zmieniam bieg, lusterko zostaje w takim położeniu. Dopiero jak sam dam pokrętło na 0 to lusterko opada. Dziwne...
biz0n napisał(a):michuFR napisał(a):Natomiast prawe lusterko mi nie opada przy cofaniu a idzie do góry... Pokrętło ustawione na R, wrzucam wsteczny lusterko prawe i idzie do góry. Zmieniam bieg, lusterko zostaje w takim położeniu. Dopiero jak sam dam pokrętło na 0 to lusterko opada. Dziwne...
Idzie do góry bo tak zostało ustawione. Jak zmienisz bieg to nie pójdzie do ustawienia do jazdy na wprost, ale jak już ruszysz do przodu to i owszem
biz0n napisał(a):michuFR napisał(a):Natomiast prawe lusterko mi nie opada przy cofaniu a idzie do góry... Pokrętło ustawione na R, wrzucam wsteczny lusterko prawe i idzie do góry. Zmieniam bieg, lusterko zostaje w takim położeniu. Dopiero jak sam dam pokrętło na 0 to lusterko opada. Dziwne...
Idzie do góry bo tak zostało ustawione. Jak zmienisz bieg to nie pójdzie do ustawienia do jazdy na wprost, ale jak już ruszysz do przodu to i owszem
mczelny2401 napisał(a):Tak w polifcie jest zmienione trzeba sobie przekodować
-- 11 lipca 2019, 19:51 --
Składanie lusterek z przycisku pilota
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa (31347)
Adaptacje
Wybierz - Control Access 2
- Sub - Funk modus spiegelanklppung
Zmień na via remote control Convenience key opeation
Przytrzymaj przycisk zamykania na pilocie aby złożyć lusterka
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości