Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cysiu100 napisał(a):1.6 TDI nie ma zmiennych faz rozrządu
-mylisz się... Są wersje ze zmiennymi fazami, ja taką mamcysiu100 napisał(a):1.6 TDI nie ma zmiennych faz rozrządu
stary_tetryk napisał(a):Mój 1.6tdi clha ma zmienne fazy rozrządu, jest zawór....
-- 22 sierpnia 2019, 16:14 ---mylisz się... Są wersje ze zmiennymi fazami, ja taką mamcysiu100 napisał(a):1.6 TDI nie ma zmiennych faz rozrządu
stary_tetryk napisał(a):Z tyłu silnika, tam gdzie jest łańcuch spinający wałki, jak tu do cholery wstawia się zdjęcia ?....
stary_tetryk napisał(a): jak tu do cholery wstawia się zdjęcia ?.
cysiu100 napisał(a):Ja mam lipiec 2014 produkcja i zmiennych faz rozrządu nie ma. Silnik CLHA
Tracer2 napisał(a):Podmieniałeś czujnik temperatury ?
wsn napisał(a):
Elni86 napisał(a):Ja tam widzę wszystko co trzebadzięki za opis . Czujnik już zamówiony nowy , jak tylko przyjdzie wezmę się za wymianę i zobaczymy czy to coś da. A tak btw to ile płynu może się wylać jeśli postąpię zgodnie z tą instrukcją ?
-- 5 listopada 2019, 15:24 --
Wymieniłem czujnik , prawie nic się nie wylało płynu bo zrobiłem podmiane szybko . Nic to nie dało...czujnik był sprawny. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? Najlepiej to mieć schemat czujników odpowiedzialnych za start silnika..
Wcześniej też podmienilem przekaźnik świec żarowych-tez tak samo.
-post powinien mieć tytuł "jak sobie sprawić aby pompa wysokiego ciśnienia została zatarta i by zaczęła opiłkować"... Zawsze cenie ludzi którzy chcą się swoją wiedzą dzielić z innymi, ale uważam też że ludzie którzy źle doradzają-lepiej żeby się wcale nie udzielali....
Powrót do Leon 3 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości