Chętnie pomogę w ewentualnych problemach przy montażu.[emoji848]
I stała się jasność [emoji23]

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Linku nie mam. Mogę dać kontakt.Tomektr napisał(a):Wstaw link do tych modułów
Mata Frogum górna. Koszt jakieś 100 zł.karlos napisał(a):Co to za mata w bagażniku?
Gwarancja vs. montaż ledów?
Jakieś 30-60 min pracy. Żadnego modzenia na zasadzie wymiany.Daro2 napisał(a):W mojej fr z 17 roku był pakiet oświetlenia led a teraz z 19 są żarówki, strasznie się zjeżyłem, czy można wymienić to na ledy? trzeba coś modzić czy tylko wymiana i po sprawie?
Aaaa 5w5 są w standardzie. W ledowym pewnie są faktycznie moduły.KubaaBia napisał(a):A znasz dokladny model i marke ? Bo to mnie interesuje bo sa swietne a chce je w nowym aucie zamiontowac.
Podesłałbyś proszę adres na allegro? Przymierzam się do podobnej wymiany. Czy np taka W5W Osrama 4000K będzie pasować?klu16 napisał(a):Ja wczoraj wymieniłem wszystkie obleśne żółte żarówy na LEDy i jest super. Wszystkie są albo W5W (oświetlenie z przodu, bagażnika, schowka, nóg pod kierownicą i schowkiem pasażera), C3W (oświetlenie z tyłu, oświetlenie osłon przeciwsłonecznych) i W16W (światło cofania). Razem za wszystko 60 zł z Allegro. Co do trwałości to na razie się nie wypowiadam, ale świecą bez zarzutu.
jankos1996 napisał(a):Podesłałbyś proszę adres na allegro? Przymierzam się do podobnej wymiany. Czy np taka W5W Osrama 4000K będzie pasować?
Dzięki
Tomektr napisał(a):Wydaje mi się że musisz je sciemnic na maxa w ustawieniach oświetlenia a jak otworzysz drzwi to i tak się zapalą
klu16 napisał(a):Tomektr napisał(a):Wydaje mi się że musisz je sciemnic na maxa w ustawieniach oświetlenia a jak otworzysz drzwi to i tak się zapalą
Dzięki, strzał w dziesiątkę. Jest dokładnie tak jak mówisz.
Swoją drogą, wymieniał ktoś tę żarówkę oświetlenia nóg z białej na RGBW? Patrząc na ustawienia oświetlenia wewnętrznego, wygląda jakby można było oprócz sciemniania ustawić także kolor (jak w drzwiach). Znalazłem coś takiego, ale czy to będzie działać bez pilota?
https://allegro.pl/oferta/zarowki-t10-l ... 7899457540
rufio napisał(a):Ja kupiłem taki zestaw i jestem bardzo zadowolony. Może cena wysoka względem allegro ale wygląda naprawdę dobrze.
Też chciałem to napisać. To zestaw żarówek uniwersalny. Ktoś grubo na tym przycina.klu16 napisał(a):rufio napisał(a):Ja kupiłem taki zestaw i jestem bardzo zadowolony. Może cena wysoka względem allegro ale wygląda naprawdę dobrze.
Nie wiem jak zestaw premium, ale ten zwykły zestaw za ok. 100 zł niczym nie różni się od żarówek z Allegro. Taka sama chińszczyzna, tylko w dużo wyższej cenie.
Tomektr napisał(a):Pkt 2. Tak. Co wy z tą gwarancją, zaraz ludzkie będą się pytać czy mogą dopompować kołaTo są tylko żarówki
positive napisał(a):To może trochę odświeżę temat.
Irytują mnie zwykłe żarówki w podświetleniu miejsca na nogi. Można je wymienić na jakieś ledy? Może to jakiś błąd, ale u mnie po otwarciu drzwi próbują świecić, a podczas jazdy jakby się delikatnie świeciły.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości