Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
metzz napisał(a):Masz najprostszy model radia - Media System Colour z 3 przyciskami po obu stronach i wejściem tylko na kartę SD? Pytałem w aso o możliwość włączenia tej wizualizacji czujników parkowania - to powiedzieli, że się nie da przy czujnikach tylko z tyłu.
metzz napisał(a):Masz najprostszy model radia - Media System Colour z 3 przyciskami po obu stronach i wejściem tylko na kartę SD? Pytałem w aso o możliwość włączenia tej wizualizacji czujników parkowania - to powiedzieli, że się nie da przy czujnikach tylko z tyłu.
metzz napisał(a):Tak podejrzewałem
Muszę poszukać kogoś w okolicach 3miasta kto za przysłowiową "flaszeczkę" będzie w stanie mi z tym pomóc (posiada obd11 lub inne cudo).
pinkibass napisał(a):Strona po angielsku, ale firma z Gorzowa.
No ale jednak cena 299 euro dość wysoka, ciekawe czy składając zestaw samodzielnie wyszłoby znacząco taniej... ?
jgoluch napisał(a):A może w ogóle nie ma sensu iść w tym kierunku i lepiej dokupić osobny, gotowy zestaw czujników Valeo/Bosch?
Wochu napisał(a):Jaka firma? Dadzą radę podpiąć nowe czujniki do ekranu navi?
Mariusz47 napisał(a):
Na pewno - szukaj Eldar ODBELEVEN
rafi2501 napisał(a):Witam koledzy czy któryś z was wie czy moduł pdc w leonie 5f posiada ochrone komponentu czy raczej nie z góry dziękuję za odpowiedź
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości