Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tracer2 napisał(a):Szyba tłusta po myjni to marzą. Wszystkie punkty programy lałeś po całym aucie ?
sql napisał(a):A brałeś pod uwagę to, że mogłeś (oszukany) kupić podróbkę?
Ja bym testowo przełożył od znajomego i sprawdził wtedy.
Oximo rozleciały mi się w rękach, najgorszemu wrogowi nie polecę.Mariusz47 napisał(a):Bo wszyscy zapatrzeni w tego Bosch, a to nic specjalnego.
Ja od lat kupuję Oximo, raz że nie są drogie, dwa mnie pasują, i mają swój sklep na alle drogo.
A po umyciu szyby umyłeś również wycieraczki? Bo jeśli pióra zebrały tłuszcz/syf z brudnej szyby, to nie umyte - teraz zostawiają go na czystej.Rychu napisał(a):Umyłem szybę dwa razy porządnie denaturatem. Czysta jak łza. Jest poprawa w mazaniu ale jednak dalej rozmazują.
Rychu napisał(a):Te bosche mam z strefakierowcy.pl. Zawsze tam kupuję i pierwszy raz mi się tak zdarzyło jak teraz. Zobaczymy jak podejdą do reklamacji.
-- 22 marca 2020, 12:49 --
Zamykając temat - jakiś miesiąc temu otrzymałem z reklamacji nowe i wszystko jest z nimi w porządku. Musiał to byś jakiś wadliwy egzemplarz.
marcelo1 napisał(a):Countryfan podeślij linka![]()
Da się to jakoś sprawdzić czy to oryginały ?
Krzyzak napisał(a):haha - od lat przekonuję się i mam powiedzenie, że "bosza wrzucamy od razu do kosza"
ta firma już od kilkunastu (conajmniej) lat sprzedaje badziew bazując na dawnej opinii o marce
MarkusD napisał(a): (...) lub co gorsza kupujemy podrobione myśląc że kupiliśmy HiTech w okazyjne cenie...
wesol napisał(a):Części zamienne zespolone. Starsze kątówki z 1995 roku czy nawet 1999 są mega trwałe
MarkusD napisał(a):Pierwsza z brzegu oferta z Aliii...
Zestaw do Valeo
#Aliexpress 9,59 zł 31%OFF | Valeo typu wycieraczka samochodowa ostrze paski Vehicle Insert pasek gumowy (wkład) 8mm 14 "16" 17 "18" 19
(...)
Jak się ma kasę to się jedzie do "państwa środka" i się zamawia co chce, wszystko wyprodukują...
marcin1ja1 napisał(a):A ja polecam zakup oryginalnych piór o numerze katalogowym 1K0955429D lub 1K0955429A (z końcówką B chyba też pasują). Wymiana trwa maksymalnie 5 minut. Zbierają dużo lepiej niż te, które miałem zamocowane zaraz przy wyjeździe z salonu.
Niedawno kupiona i wymieniona po 3 latach. Zero smug.peenzano napisał(a):A macie numer na wycieraczkę do tyłu do HB?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości