Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

krzys2507 napisał(a):Czy przy normalnej jeździe po mieście i czasami za miasto ten wlot jest potrzebny?

Tak wszystkie ALH, AHF, ASV i ASZ maja wlot.krzys2507 napisał(a): Czy wszystkie TDi powinny go mieć?
Na zewnatrz jet to wycieta dziura a w srodku wyprofilowany kawał gumy kierujacy powietrze bezposrednio na IC.krzys2507 napisał(a): Czy to tylko kawałek plastiku na zewnątrz czy coś jeszcze jest w środku
Od Golfa, A3 albo Octavi z silnikami, które wymieniłem w 1 odpowiedzi, choc nie wykluczam, ze od 1.8 T jest taki sam (IC w tym samym miejscu)krzys2507 napisał(a): A może od jakiegoś innego samochodu pasuje - bo na allegro nic nie mogę znaleźć.
Latem obowiązkowy - dla silnika to tak jak dla ciebie jazda bez klimy gdy w srodku auta masz temp. 60 stopni, im zimniej w srodku tym lepiej się jezdzi - zobrazowałem najprosciej jak umiałemkrzys2507 napisał(a):Czy przy normalnej jeździe po mieście i czasami za miasto ten wlot jest potrzebny?

Nie nie bedzie poniewaz nie bedzie nakierowane na IC a ta kierownica wlasnie do tego sluzy by nakierowac cale (wiekszosc wpadajacego powietrza) na ICkrzys2507 napisał(a):jak dobrze rozumiem ta kierownica kieruje powietrze na chłodnicę turbosprężarki? to nie będzie to samo jak wytnę dziurę w zderzaku i w tej atrapie kratki co jest wyżej?
loozik napisał(a):mam pytanko - czy kierownica powietrza z seryjnego zderzaka ASV bedzie pasowala do zderzaka TS??

Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości