Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomektr napisał(a):Lepiej sprawdzić po numerze czy to jest od ST bo się minimalnie różni od HB
realowiec napisał(a):Racja, nie ma co czekać. Zamówione z ASO. Myślę, że będą się dobrze komponować z Riegier’em
zwróć uwagę na montaż, żeby Ci nie spierniczyli. Głównie chodzi o spasowanie progów aby nie były za nisko. Lepiej oddaj do firmy, która podobne rzeczy robiła, bo jeśli myślisz o ASO, to pewnie Twój model będzie eksperymentalny dla nichrealowiec napisał(a):Tak, jestem ze śląska, dokładniej Cieszyn. Wziąłem ten ostatni komplet co był u importera (na drugi dzień u mnie). Zamawiałem przez POL-CAR - 1750,00 zł z darmową przesyłką.
trzepol napisał(a):No to czekam na test progow i ich spasowania. Daj namiar od kogo brales. Kiedy je montujesz ?
ma16 napisał(a):i jak oceniasz spasowanie ich?
wanraf89 napisał(a):Klej do szyb wurtha i bedzie trzymac na amen. Ciekawe czy pasuja do ST
daniel28 napisał(a):Zamienniki nakładek za 350 zl
Dla porównania miałem już oryginalną prawą nakładkę z pakietu aero i uważam :
- zamiennik jest lepiej spasowany
- nawet do zdjęcia i przymiarki nie użyłem tasmy
- wchodzą z lekkim oporem i trzymają się świetnie
- nadal można używać tradycyjny lewarek
- solidnie wykonane
Tutaj na zdjęciu złapałem za środek, praktycznie się nie ugieła
Myślę, ze da się zamontować używając oryginalnych spinek bez żadnego wiercenia, dobra taśma i wystarczy
Podsumowanie.
Za 350 zl brać i się nie zastanawiać
A jakie lakiery są wytrzymale? Te od lakiernika czy malowanie w fabryce?lechu 76 napisał(a):jednak oddal bym progi do lakiernika obawiam sie ze po jakims czasie bedziesz mial wypiaskowane progi w tylnej czesci ,niestety spraye i clary nawet te z utwardzaczami nie sa wystarczajaco wytrzymale,ale to moja opinia.
daniel28 napisał(a):A jakie lakiery są wytrzymale?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości