Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Szymko napisał(a):Zastanawiam się nad zakupem używanego Leona ST. Raczej w grę wchodzi wersja przed liftem. Czytam forum i trochę zaczynam się wahać. Wiadomo, że piszą na ogół osoby, które mają jakieś problemy ale poziomowanie LEDów to dość powszechna usterka. Przeglądałem też niemieckie forum i tam taki temat ma 70 stron.
W związku z tym chciałbym zapytać:
- czy komuś pomogło coś innego niż wymiana reflektora?
- czy po wymianie reflektora problem powrócił?
markiewa napisał(a):A czy mógł byś podesłać link do tego niemieckiego forumA jak już też przeglądałeś niemieckie forum odnośnie poziomowania to może tam znaleźli jakieś rozwiązanie tego problemu
?
Szymko napisał(a):Zastanawiam się nad zakupem używanego Leona ST. Raczej w grę wchodzi wersja przed liftem. Czytam forum i trochę zaczynam się wahać. Wiadomo, że piszą na ogół osoby, które mają jakieś problemy ale poziomowanie LEDów to dość powszechna usterka.
Dedis napisał(a):Szukałem i kupowałem już kilka aut w życiu (nie tylko dla siebie) i zawsze jak mam jakieś kryteria do szukania auta to na końcu okazuje się, że nie ma co kupić xD
weuek napisał(a):Z tego wychodzi, że nie masz konkretnych preferencji.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości