a, że dziś pogoda dopisała od razu znalazły się na kołach.
Przed:

i po:

Wrażenia z jazdy, na razie przetestowane przy 120km/h nic nie bije, ogólnie są mega dobrze spasowane, tak jakby były robione specjalnie pod moje auto

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
adam_ napisał(a):Wrażenia z jazdy, na razie przetestowane przy 120km/h nic nie bije, ogólnie są mega dobrze spasowane, tak jakby były robione specjalnie pod moje autowykonanie też jest ok. Zobaczymy po paru miesiącach. Teraz trzeba trochę go posadzić, jakoś dziwnie za wysoko teraz wygląda.
adam_waw napisał(a):adam_ napisał(a):Wrażenia z jazdy, na razie przetestowane przy 120km/h nic nie bije, ogólnie są mega dobrze spasowane, tak jakby były robione specjalnie pod moje autowykonanie też jest ok. Zobaczymy po paru miesiącach. Teraz trzeba trochę go posadzić, jakoś dziwnie za wysoko teraz wygląda.
Jak twoje wrażenia z użytkowania dystansów po kilku miesiącach, bo efekt wizualny naprawdę fajny? Przede wszystkim interesuje mnie czy odczułeś jakąkolwiek różnicę w zachowaniu auta na drodze. Nie dobija Ci przy dużym obciążeniu tył, nie ma pogorszenia jazdy w koleinach, czy auto prowadzi się lepiej/gorzej?
Ja też się powoli zastanawiam nad założeniem dystansów. Bo mam 2 komplety oryginalnych 18 w swoim 5F ST i naprawdę nic im wizualnie nie brakuje poza tym, że siedzą trochę za głęboko w nadkolu...
Kup 18 lub 19 , aby lepiej wyglądał, a nie jakis dystans[emoji23]rzepa88 napisał(a):Witam stałem się posiadaczem od kilku dni leona III 5d FL FR chciałem od razu nadać mu lepszy wygląd i stąd moje pierwsze pytanie odnośnie czy ktoś może powiedzieć jakie dystanse przód i tył założyć aby wyglądało lepiej niż jest Felgi Seat Dynamic 30/2 17x7 5x112 et49 na oponach 225/45 17 będe wdzięczny
rzepa88 napisał(a):jakie dystanse przód i tył założyć aby wyglądało lepiej niż jest Felgi Seat Dynamic 30/2
Oracle napisał(a):Osobiście dystanse uważam za przykład wiejskiego tuningu
Thomas207 napisał(a):Ja mam 8 mm przod i 12 mm tył i moim zdaniem przy fabrycznych felgach to optymalnie.
ksl napisał(a):52 albo 53 jakos tak
Thomas207 napisał(a):W moim temacie tez mam wrzucone fotki 8/12 mm. Moim zdaniem do Cupry na 19 jest optymalnie.
ma16 napisał(a):mówimy o tych felgach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości