Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rybsztein napisał(a):Jak trzęsie budą to przeguby wewnętrzne a nie żadne opony....
jankos1996 napisał(a):Tak, auto odebrane od dealera w listopadzie jako nowe, pełna gwarancja producenta.
jankos1996 napisał(a):Byłem na wyważaniu u wulkanizatora, z licznymi pozytywnymi opiniami na google maps. Pomogło... okazało się, że każde koło trzeba było poprawiać, poprzednia ekipa zrobiła fuszerkę. Na szczęście obyło się bez dynamicznego wyważania na aucie! Dziękuje za wskazówki. Michał
johnson napisał(a):jankos1996 napisał(a):Byłem na wyważaniu u wulkanizatora, z licznymi pozytywnymi opiniami na google maps. Pomogło... okazało się, że każde koło trzeba było poprawiać, poprzednia ekipa zrobiła fuszerkę. Na szczęście obyło się bez dynamicznego wyważania na aucie! Dziękuje za wskazówki. Michał
Czyli kupiles drugi komplet kol bo 1szy byl zle wywazony i drugi w sumie tez?
jankos1996 napisał(a):johnson napisał(a):jankos1996 napisał(a):Byłem na wyważaniu u wulkanizatora, z licznymi pozytywnymi opiniami na google maps. Pomogło... okazało się, że każde koło trzeba było poprawiać, poprzednia ekipa zrobiła fuszerkę. Na szczęście obyło się bez dynamicznego wyważania na aucie! Dziękuje za wskazówki. Michał
Czyli kupiles drugi komplet kol bo 1szy byl zle wywazony i drugi w sumie tez?
Pierwszy, oryginalny komplet był ewidentnie pogięty, po odbiorze z salonu, zgłosiliśmy to od razu, w ASO najpierw stwierdzili, że jedna opona Conti ma bułę, i podlega reklamacji. Reklamacja opony nie dała pożądanych efektów. Następnie wyważyli dynamicznie, również nic nie pomogło, a przy kolejnej wizycie, odparli, że bicie w normie. Pojechaliśmy na rolki do pobliskiego tunera, opony jak jajo, auto chodziło góra dół, dosłownie. Nie wiem jak można coś takiego sprzedawać, i to za takie pieniądze. Po przejściu na 18, dużo ciszej w kabinie, jak i komfort odczuwalnie lepszy. Wtedy przy oryginalnym komplecie, to nie był temat wyważania, przy toczeniu się, czuć było, ze auto nie jedzie gładko. Nikt na forum się nie skarżył, może nasza sztuka tak tylko miała
rybsztein napisał(a):Jak trzęsie budą to przeguby wewnętrzne a nie żadne opony.
A z tymi felgami to jakaś bzdura ....
Pojszło z mojego Szajsunga eS10e
verton91 napisał(a):troche offtopic, ale pomyślcie, co musi czuć właściciel sławnej na youtube S klasy coupe amg za blisko BAŃKĘ pln który jest zbywany przez wszystkie serwisy, a również chodzi tu o trzęsienie autem i szarpanie skrzyni... paranoja.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości