weuek napisał(a):A koszt? Gdy (dwa lata temu) zaproponowano mi mib2 za około 2600 to tylko (w myślach) popukałem się w głowę. Chyba nieco staniało?
Ostatecznie wyszło mnie niecałe 1600 zł z adapterem anteny radiowej, który niedawno zamówiłem (na razie jestem bez radia standardowego). Oczywiście może być taniej, jeśli ktoś ma mib1, u mnie nie było kabli i udało się dzięki życzliwości
pab567, który wykonał kabel zasilający do ekranu, którego nie idzie nigdzie dostać.
Części:
-ekran 6,5",
-jednostka 5QA035846 z Navi, ale bez DAB,
-odblokowanie jednostki, full link, mapy, itd.
-schowek pasażera,
-schowek z gniazdem USB obsługujące full link,
-instalacja do USB full link,
-kabel zasilający do ekranu,
-kabel LVDS do ekranu,
-antena GPS,
-adapter do anteny radiowej
Moim zdaniem było warto wydać kasę na ten system, bo to siara, aby takie fajne auto nie miało takich możliwości od razu. Jeżdżenie na nawigacji w telefonie nie satysfakcjonowało mnie zupełnie (to nie lata 2000-2010), a teraz przytrzymuje przycisk aktywacji głosowej i mówię co chcę zrobić, gdzie chce jechać bez odrywania wzroku po prostu BAJKA - tak powinno być od razu
pab567 i
mm.max jesteście wielcy i dobrze doradziliście z tym ekranem nie żałuję, że kupiłem ten 6,5" jest wystarczający, a jednak bez tych przycisków mogłaby być mniejsza funkcjonalność (oczywiście z tamtego nie korzystałem więc tylko gdybam). Teraz czas na wymianę żarówek w przeciwmgielnych na LED'owe i powoli przymierzam się do pełnego Seat Sound System (na razie mam centralny głośnik).
PS. Jeszcze muszę telefon zrootować i spróbować odpalić YT bo korci mnie żeby to sprawdzić