Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
realowiec napisał(a):Lusterka składają się za każdym razem po zamknięciu auta ? U mnie tylko jak dłużej przytrzymam zamknięta kłódkę także zimą tego nie robię i nie mam takich obaw, że coś może się uszkodzić.
misiaczek napisał(a):Ja bym chciał żeby w moim składały się automatycznie, ale oczywiście muszę przytrzymać przycisk na kluczyku lub na klamce.
exxxile napisał(a):Ty to jesteś weuek takim bogiem właściwie, wszystko wiesz i robisz najlepiej, na każdy temat masz zdecydowaną opinię. Chciałbym być jak ty, gdy dorosnę.
Co do lusterek to ja wczoraj przekonałem się jak to jest, gdy przymarzną w pozycji złożonej po zamknięciu - zapomniałem w sobotę wieczorem odznaczyć opcji w ustawieniach. I u mnie w MY19 jest zerojedynkowe kodowanie fabryczne, albo się zamykają zawsze po zamknięciu, albo w ogóle, nie ma opcji z dłuższym przytrzymaniem przycisku na pilocie.
bzykofm napisał(a):Exxxile "kolega" weuek ci nie odpowie bo już go nie ma na naszym forum od jakiegoś czasu
Co do lusterek to u mnie po długim postoju (od końca października do początku grudnia) zaczęły trochę wariować prze składaniu.
Przy obecnych mrozach nie składam. (Tak wiem, że to nie 5F).
alehandro napisał(a):U mnie lustra składają się przy dłuższym przytrzymaniu.
Osobiście w zimę z reguły ich nie składam bo sam zamarznięty plastik zawsze po tylko dostaje gdy pracuje "na zimno". Silniczki też mają przez to większy wysiłek do wykonania.
Oczywiście jak ktoś mieszka w miejscu gdzie opłaca się składać lusterka to niestety mus to mus.
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość