weuek napisał(a):Faktycznie nie rozumiem. Może i te ikony lepsze niż oczy. Kolejny krok w stronę komputera z funkcją jeżdżenia.
Jako moderator oraz użytkownik tego forum proszę cię o to aby powstrzymać się z tego typu uwagami, które nie tylko ja, ale większość kolegów, zauważa w wielu Twoich postach, dotykających najczęściej bezsensu posiadania nowych rozwiązań, nowych samochód itp.
Kierunek rozwoju świata, informatyzacji, automatyzacji w wielu aspektach życia, jest kierunkiem który nie musi się nam podobać, ale jest faktem!
Pisząc posty w tematach dotyczących najnowszych rozwiązań elektronicznych w motoryzacji czyli np. tematach dotyczących Leon III czy IV coraz więcej będzie tego typu postów więc uszanuj użytkowników którym to odpowiada.
TAK ja chcę oprócz oczu, mięśni i umiejętności chcę mieć kontrolki, migacze, buzery, autonomiczne tory jazdy, samohamujące auta itp. - chcę bo mogę i chcę bo mogę to zawsze wszystko wyłączyć.
Podobnie jest z kwestią zasadności wydatków czyli zakupu, serwisowania, doposażania aut, które to komentarze w innych tematach nie powinny mieć miejsca.
Każdy z nas ma prawo do tego, aby swoje pieniądze używać w sposób mu odpowiadający, a nie w wysokości która jest akceptowalna kogoś postronnego.
Więc potraktuj nasze wspólne forum jako element wiedzy, na podstawie którego wyrobisz sobie opinie na różne rozwiązania, nie "atakuj" ludzi za "zbędne wydatki" lub "zbędne gadżety" czy też "okradzione zawieszenia" traci to dobry smak merytorycznej dyskusji.
A więc zacznijmy od nowa