Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Voodoo199 napisał(a):Jak wiadomo jest to płyn bardzo hydroskopijny, .
marbo30 napisał(a):Już po przeglądzie zapłaciłem za przegląd tzw. przegląd rozszerzony 1027zł : wymiana płynu hamulcowego , wymiana oleju , przegląd rozszerzony , odpowietrzenie sprzęgła . Robocizna 607zł , materiały 419 czyli: filtr oleju, płyn hamulcowy, olej, pierścień uszczelniający , śruba spustowa oleju , śruba samozabezpieczająca się . Ciekawi mnie tylko jaki byłby koszt przeglądu nie w serwisie , ale napewno duuużo taniej , ale niestety jak jest gwarancja trzeba jeżdzić do serwisu i płacić .
Ja filtry powietrza i kabinowy wymieniam 2x częściej niż książka. Wymianę wg książki w ASO , a pośrednią robię sam.marbo30 napisał(a):Za wymiane filtra przeciwpylkowego 200zl , ale powiedzieli , ze moge sobie sam wymienic i wymienie sobie sam , taka samo z filtrem powietrza filtr + wymiana okolo 200zl , można samemu .
marbo30 napisał(a):Za wymiane filtra przeciwpylkowego 200zl , ale powiedzieli , ze moge sobie sam wymienic i wymienie sobie sam , taka samo z filtrem powietrza filtr + wymiana okolo 200zl , można samemu .
trzepol napisał(a):marbo30 napisał(a):Za wymiane filtra przeciwpylkowego 200zl , ale powiedzieli , ze moge sobie sam wymienic i wymienie sobie sam , taka samo z filtrem powietrza filtr + wymiana okolo 200zl , można samemu .
Serio mozna samemu i honoruja to podczas przegladu ?
trzepol napisał(a):Filt kabinowy dowolny czy ASO życzy sobie okreslony aby spełniał wymogi ASO ?
trzepol napisał(a):Filt kabinowy dowolny czy ASO zyczy sobie okreslony aby spełniał wymogi ASO ?
Tomektr napisał(a):Płyn hamulcowy (pierwsza wymiana) w VAG jest co 60kkm/3 lata od produkcji (na podstawie roku i miesiąca produkcji).
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości