pab567 napisał(a):Nie, czemu? Prawdziwy fachowiec (na przykład ja) zrobi to tylko trzeba otworzyć jednostkę.
Czyli jednak jest szansa, poproszę o więcej szczegółów może być na priv.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pab567 napisał(a):Nie, czemu? Prawdziwy fachowiec (na przykład ja) zrobi to tylko trzeba otworzyć jednostkę.
Możesz podać nr tych jednostek żeby wiedzieć czego szukaćpab567 napisał(a):Ekran jest ten sam, jednostki w schowku różne - Technisat (Navi Media), Harman (Navi Media Plus).
Ale ona się tyczy gdy chcemy navi na VC? Czy coś jeszcze?pab567 napisał(a):Tak, magistrala optyczna
Cytek napisał(a):Hej. Potrzebuję pomocy przy przesiadce z ekranu 6,5" na 8". Wszelkie tematy tzw "elektroniczne" zostały piękne ogarnięte przez pab567pozostaje kwestia montażu. Czy ktoś przerabiał nawiewy? Ramki? Co trzeba zrobić, kupić, aby to miało ręce i nogi?
mrmegamarian napisał(a):Jeżeli mam duże radio i odtwarzacz w schowku ( 2015r.) to, aby mieć nawigację wystarczy wymiana ekranu i czytnika, czy trzeba kodować jednostkę?
mrmegamarian napisał(a):Seat Easy Connect
pab567 napisał(a):Wiesz, change log nie jest udostępniony... ale na pewno warto spróbować...
pab567 napisał(a):Wiesz, change log nie jest udostępniony... ale na pewno warto spróbować...
pab567 napisał(a):Kędziesz potrzebował:
1. przeciągnąć aktualna wiązkę do schowka (na szczęście w Leonie daje się ja przeciągnąć bo idzie z prawej strony auta a nie z lewej jak na przykład w Skodach)
2. dołożyć kabel LVDS HSD video i CAN/zasilanie pomiędzy jednostką w schowku a ekranem (około 200-250 zł)
pab567 napisał(a): 2. pierwszy https://allegro.pl/oferta/oryginalny-kabel-laczacy-monitor-modul-mmi-mib-7175664320 (jakby co też mam), drugi trzeba raczej zrobić samemu - masa, +12V, dwa razy skrętka CAN
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości