Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
stary_tetryk napisał(a):Boję się , że majty przez głowę ściągnięcie, kupę kasy czy wydacie,a silniki będą chodzić jak chodziły.... Ciężko odpalać na zimnym silniku jak jest ciepło i skubać koło 5 stopni jak się silnik nagrzewa...
Miałem lagunę 3 i Megane 3 w dieslu i tam takich jak nie było...skrzynie też znacznie lepsze...spalanie też mniejsze nawet w dwu litrowej lagunie... żałuję że sprzedałem ale człowiek uczy się całe życie...odnośnie tych zonkow o których jest cały wątek to moim zdaniem to wina mapy-podobnie jak 1.9 TDI...
Veni25 napisał(a):stary_tetryk napisał(a):Boję się , że majty przez głowę ściągnięcie, kupę kasy czy wydacie,a silniki będą chodzić jak chodziły.... Ciężko odpalać na zimnym silniku jak jest ciepło i skubać koło 5 stopni jak się silnik nagrzewa...
Miałem lagunę 3 i Megane 3 w dieslu i tam takich jak nie było...skrzynie też znacznie lepsze...spalanie też mniejsze nawet w dwu litrowej lagunie... żałuję że sprzedałem ale człowiek uczy się całe życie...odnośnie tych zonkow o których jest cały wątek to moim zdaniem to wina mapy-podobnie jak 1.9 TDI...
Właśnie o to chodzi... nie chcę bez końca wyrzucać pieniędzy, na nieefektowne naprawy. Wina mapy jak w 1.9 ? Mógłbyś podać więcej szczegółów? Niestety nie jestem w temacie VAGa, aż tak biegły....
Powrót do Leon 3 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości