Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
regisek napisał(a):Czy Fulllinka można aktywować gdzieś poza ASO nie tracąc gwarancji? W ASO wołają 1050 pln
Kryki88 napisał(a):regisek napisał(a):Czy Fulllinka można aktywować gdzieś poza ASO nie tracąc gwarancji? W ASO wołają 1050 pln
https://www.rafelektronik.pl/Kontakt
Zadzwon do jegomościa. Mi zrobił za 500 zł.
regisek napisał(a):Kryki88 napisał(a):regisek napisał(a):Czy Fulllinka można aktywować gdzieś poza ASO nie tracąc gwarancji? W ASO wołają 1050 pln
https://www.rafelektronik.pl/Kontakt
Zadzwon do jegomościa. Mi zrobił za 500 zł.
Dziękuję!
MarkusD napisał(a):Tom Tom Go Navigation wszedł na Android Auto, jest płatna ale mapy są pobierane na telefon, minus jest płatna w ramach subskrypcji, zresztą NaviExpert i AutoMapa również, lecz one jeszcze nie są dostępne na AA... powoli się zmienia...
bober841 napisał(a):Witam planuję kupić usługę full link.
Mam telefon POCO X3 PRO.
Orientuje się ktoś jak działa ten telefon z Leonem 2015rok
mczelny2401 napisał(a):2015r to nie masz czasem jednostki MIB1 ? Bo jak tak to nie działa wcale
bober841 napisał(a):Już bylem na weryfikacji
marco napisał(a):Mam zrootowanego Samsunga S7 Edge i korzystam z mirroringu przez Screen2Auto. Dzisiaj nie chciał mi się odpalić Android Auto, krzyczał o aktualizację, po aktualizacji do wersji 6.5 nie widzę w AA wśród aplikacji ikony Screen2Auto :/ Na wersji 6.4 jest to samo a po zainstalowaniu 6.3 nie mogę w ogóle odpalić Android Auto bo mówi, że trzeba zaktualizować :/.
Jak żyć? Ktoś ma ten problem?
wikik napisał(a):Ponoć Android 11 ma pozwolić na obsługę Android Auto bezprzewodowo
wikik napisał(a):Ponoć Android 11 ma pozwolić na obsługę Android Auto bezprzewodowo (po wifi).
Ktoś wie czy dla Leona coś to zmieni?
positive napisał(a):Witajcie, rozumiem że jak mam auto z 2014, to mam "mib1", cokolwiek to znaczy i mogę zapomnieć o AA?
positive napisał(a):Witajcie, rozumiem że jak mam auto z 2014, to mam "mib1", cokolwiek to znaczy i mogę zapomnieć o AA?
dominicus napisał(a):positive napisał(a):Witajcie, rozumiem że jak mam auto z 2014, to mam "mib1", cokolwiek to znaczy i mogę zapomnieć o AA?
Kupno gotowej, przerobionej jednostki to nie problem, trochę gorzej z ekranem.
positive napisał(a): "Przerobienie" polega na czym konkretnie?
positive napisał(a):Rozumiem, że nowa jednostka musi współpracować z nowym ekranem, którego kupić nie można.
positive napisał(a):teraz też mam NAV p prawym górnym rogu, heh pewnie przypadek
\Kryki88 napisał(a):Czy próbowaliście sposobu z ponizszego filmiku ?
dominicus napisał(a):Z działaniem bezprzewodowym w sumie jak wyżej, infotainment nie jest do tego przystosowany. Niemniej mam okazję używać od kilku dni opcji opisywanej na poprzedniej stronie, mianowicie AAWireless
AndPoz napisał(a):Potwierdzam, u mnie również AAWireless działa stabilnie. Polecam każdemu
pab567 napisał(a):Tomku mam ten adapter zamówiony, powinienem go dostać jeszcze w lutym. Sprawdzę go w koniu i madzi zaś jesli chodzi o VAGa to z przyjemnością Cię zaproszę i przetestujemy na Twoim sprzęcie na którym tez powinien chodzić a który w oryginale był przecież instalowany w Alhambrze.
pab567 napisał(a):Tomku mam ten adapter zamówiony, powinienem go dostać jeszcze w lutym. Sprawdzę go w koniu i madzi zaś jesli chodzi o VAGa to z przyjemnością Cię zaproszę i przetestujemy na Twoim sprzęcie na którym tez powinien chodzić a który w oryginale był przecież instalowany w Alhambrze.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości