podczas instalacji ładowarki indukcyjnej (viewtopic.php?t=69396) zaważyłem, że plastik nad schowkiem na telefon posiada niewielkie zagłębienie, które od środka wygląda następująco:

Linie na wybrzuszeniu zachęcają wręcz do ich wycięcia, więc poszukałem trochę w instrukcjach napraw i znalazłem coś takiego:

Niestety instrukcja połączeń elektrycznych nie zawiera żadnej informacji na temat elementu "L120". Na ETKA też niewiele jest informacji na ten temat, poza jednym nietypowym szczegółem. Mam na myśli oświetlenie LED drzwi, którego kształt lamki mocno przypomina kształt tego, co powinno trafić w to miejsce (element 45 wydaje się być zbyt duży):

Ktoś posiada jakieś informacje na ten temat? W internecie znalazłem, że da się kupić ten plastik już z wyciętą dziurą pod oświetlenie. Prawdopodobnie podłączenie tego to żadna filozofia, ale jestem ciekaw jak to oświetlenie powinno być domyślnie sterowane, o ile w ogóle jest? Ktoś posiada u siebie fabrycznie zainstalowane oświetlenie tego schowka oraz drzwi i może coś na ich temat się wypowiedzieć?