Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pab567 napisał(a):Tomku mam ten adapter zamówiony, powinienem go dostać jeszcze w lutym. Sprawdzę go w koniu i madzi zaś jesli chodzi o VAGa to z przyjemnością Cię zaproszę i przetestujemy na Twoim sprzęcie na którym tez powinien chodzić a który w oryginale był przecież instalowany w Alhambrze.
pab567 napisał(a):No to może być dość szybko - ze 100% pewnych źródeł wiem, że NE na AA jest już w fazie testów.
Systemy infotainment w grupie VAG
IMPORTANT! If your firmware is version 01xx or 02xx having GEM (Green Engineering Menu) version 3.x, you must use special edition of Toolbox to update it. To do this, replace cpu folder in the root of the SD card with cpu folder from \toolbox\gem folder. If GEM is version 4.x+, skip this step.
bayerman napisał(a):Witajcie, w końcu pojawił się prosty sposób na odblokowanie FullLink!
https://www.youtube.com/watch?v=yYONkpi ... nnel=rtwcw
Cubaza napisał(a):
Według tego powinno działać:
https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... 2aa#p34066
Ale trzeba włączyć w ustawieniach. No nic, zobaczę dzisiaj w aucie czy w ogóle mam taką możliwość włączenia w ustawieniach "coolwalk"
pab567 napisał(a):Który Śląsk? I podaj symbol jednostki infotainment.
Systemy infotainment w grupie VAG
sql napisał(a):Tak, w 5F tylko kabel.
Cubaza napisał(a):A może to nie kabel jest problemem tylko podłączenie telefonu. Niektóre telefony po podłączeniu kabla włączają z automatu tryb "tylko ładowanie" a trzeba ustawić tam "przesyłanie danych" bądź coś podobnego. Przy samym ładowaniu nie będzie działać AA.
Natomiast jeśli chodzi o klawiaturę to będę popołudniu w aucie to postaram się znaleźć tę opcjęNa teraźniejszą chwilę nie wiem gdzie to się zmienia.
Macek napisał(a):sql napisał(a):Tak, w 5F tylko kabel.
A macie sprawdzony jakiś kabel usb-c - usb-c ok 25-30 cm? Kupiłem już 2 kable i żaden nie działa z AA.
I drugie pytanie czy w navi w nowym leonie jest klawiatura qwertz ? nie umiem nigdzie znaleźć jak przestawić na qwerty- jest to dość irytujące
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości