Chciałbym zapytać jak temperaturę światła polecacie, zastanawiam się pomiędzy 6000K a 8000K ? Zależy mi aby barwa światła była biała z minimalnym niebieskim odcieniem, co sugerujecie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Matrixcom napisał(a):Witam,
Chciałbym zapytać jak temperaturę światła polecacie, zastanawiam się pomiędzy 6000K a 8000K ? Zależy mi aby barwa światła była biała z minimalnym niebieskim odcieniem, co sugerujecie
AdamTower, moze Ty potrafisz rozszyfrować te nr zarników
Grisza'Men napisał(a):ustawienie oraz aby Ci one nie drżały w czasie jazdy po naszych
crossowych ulicach (mnie to bardzo denerwowało) walczyłem z tym długo lecz zrobiłem
AdamTower napisał(a): moze Ty potrafisz rozszyfrować te nr zarników
AdamTower napisał(a):Grisza'Men napisał(a):ustawienie oraz aby Ci one nie drżały w czasie jazdy po naszych
crossowych ulicach (mnie to bardzo denerwowało) walczyłem z tym długo lecz zrobiłem
zdradź tajemnicę jak to zrobiłeś? mi wydaję się, ze wina silniczka, ale ciekawe jak to rozwiązałeś
michał kozak napisał(a):Jako żarówki do długich mam Philips BlueVision ale kiedy włącze długie widać że te Philipsy w porównaniu do xenonu są po prostu żółte ( niby niebieskie ) .
Grisza'Men napisał(a):Jestem laikiem w oznaczeniach ale na zdrowy chłopski rozum nie będzie to z oznaczeń moich i Barth'a:
85122 - 8000K a z oznaczeń michał kozak'a 66050 - 6000K
AdamTower napisał(a):Grisza'Men napisał(a):Jestem laikiem w oznaczeniach ale na zdrowy chłopski rozum nie będzie to z oznaczeń moich i Barth'a:
85122 - 8000K a z oznaczeń michał kozak'a 66050 - 6000K
chyba nie, skoro piszą, że świecą na biało z poświatą niebiską.
Mówię Wam, miałem te 6000K i było moim zdaniem za niebiesko, wręcz zielono.
Dave ma chyba właśnie te 6000K w tej chwili, niech się wypowie.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość