Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
vitek777 napisał(a):za wyrzezbienie to jest dobra cena ja za nowy grot i wyrzezbienie płaciłem około 75 zł juz nie pamietam za bardzo a za dorobienie imo 50zł sobie liczyli ale ja sobie to znaczy Michał mi przełozył ze starego kluczyka
siepan napisał(a):auto jest z 2001.
michał kozak napisał(a):Stosowałem kilka procedur programowania i lipa . Jeden ze scyzoryków który u mnie niechciał się zaprogramować u Vitka777 zaprogramował się przy pierwszej próbie .
Chisel napisał(a):Początkowo były problemy z zakodowaniem pilota, ale zakodowałem go najpierw do "matki Alhambry z 2005" ! Po tym zabiegu zakodował się u nie za pierwszym razem!
A rano nie bedziesz miał juz autaloozik napisał(a):mam ciekawą informację o programowaniu immo w kluczyku. jakiś czas temu pojechalem sobie na giełdę w gliwicach. na środku tej giełdy znajduje się małe stoisko z kluczykami. pomyślałem, że zapytam, czy są w stanie dorobić mi kluczyk na miejscu z zaprogramowaniem immo. pokazałem im ten zwykły czarny kluczyk z dwoma przyciskami. koleś wsadził go do takiej śmiesznej maszynki i stwierdził, że nie ma najmniejszego problemu, żeby zakodować nowy kluczyk. zaznaczam, że mam leona z 2003 roku i dałem mu zwykły kluczyk bez blaszki z kodem! ceny za tą usługę nie pamiętam, ale nie było to nic szokującego. tak więc nie ma chyba potrzeby zwracania się do serwisu po informację o kody, czy zczytywanie czegokolwiek z liczników
loozik napisał(a):pokazałem im ten zwykły czarny kluczyk z dwoma przyciskami. koleś wsadził go do takiej śmiesznej maszynki i stwierdził, że nie ma najmniejszego problemu, żeby zakodować nowy kluczyk
Tonny S napisał(a):A rano nie bedziesz miał juz auta
siepan napisał(a):No i widze ze temat wciaz pozostaje aktualny wiec mam kolejne pytanie. Jesli nie da sie z zamka drzwi zaprogramowac pilota to jak mozna zaprogramowac z VAG-aJak wyglada procedura takiego programowania ?
Pozdrawiam
siepan
siepan napisał(a):probowałem ostatnio zaprogramowac pilota wg instrukcji programowania w alhambrze przy udziale tylko jednego kluczyka (bo mam tylko jeden) ale niestety zero reakcji.
Micz napisał(a):Ja w Katowicach dorabiałem kluczyk z immo za 80zł bez żadnego problemu w zwykłej profesjonalnej dorabialni kluczy i naprawialni butów![]()
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości