Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
biloowa napisał(a):Czy można wyłączyc samoczynne ryglowanie drzwiw leonie tego nie miałem , w toledo to jest i szczerze mówiac denerwuje mnie to bo drzwi odryglowują sie dopiero po wyłączeniu silnika. Chciałbym tą funkce dezaktywowac.
Mozna VAG-iembiloowa napisał(a):Czy można wyłączyc samoczynne ryglowanie drzwi
Jak chcesz otworzyc dzwi bez odryglowania to wystarczy 2 razy pociagnac za klamke i otworza sie dzwi albo nacisnac przycisk od centrala.biloowa napisał(a):szczerze mówiac denerwuje mnie to bo drzwi odryglowują sie dopiero po wyłączeniu silnika.
Asgaard napisał(a):dodatkowo taki pasażer zawsze szarpie za klamkę przy wysiadaniu bo nie wie, że trzeba dwa razy pociągnąć... dla mnie bezsens...
Micz napisał(a):ledwo się zatrzymuje otwieram przyciskiem, żeby nikt nie ciągnął za klamke. Ewentualnie mówie komuś żeby pociągnął dwa razy zanim złapie za klamke. Dla mnie ta funkcja jest o tyle zbędna że ja poprostu zawsze zamykam samochód jak jadę. Kwiestia bezpieczeństwa
Streat napisał(a):....................., a potem po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki otwieraja.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość