Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jakie problemyTomky napisał(a):koleś który ma mi go sprowadzić zdecydowanie odradził mi zakup wersji 130KM i Top Sport ze względu na zawieszenie które powoduje nieziemskie problemy na polskich drogach!!!
Jak duzaTomky napisał(a):Czy różnica w użytkowaniu jest aż tak duża między wersją cywilną 110KM a wersją 130KM i Top Sport?
Tomky napisał(a):Czekam na sprowadzenie Leonka i koleś który ma mi go sprowadzić zdecydowanie odradził mi zakup wersji 130KM i Top Sport ze względu na zawieszenie które powoduje nieziemskie problemy na polskich drogach!!!
Tomky napisał(a):A jest jakaś różnica w zawieszeniach 130KM i 110KM?
Tomky napisał(a):Czekam na sprowadzenie Leonka i koleś który ma mi go sprowadzić zdecydowanie odradził mi zakup wersji 130KM i Top Sport ze względu na zawieszenie które powoduje nieziemskie problemy na polskich drogach!!!Przystałem więc na koncepcje zakupu 110KM.trochę się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłem???
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat???
Czy różnica w użytkowaniu jest aż tak duża między wersją cywilną 110KM a wersją 130KM i Top Sport?
Może jednak kupić Top Sporta a nie bawić się w chipowanie 110KM??
Tomky napisał(a):Z tym że ma tylko 110PS to chyba nie bo szuka mi tego auta 5tydzień
Ok 45 tysTomky napisał(a):Ile trzeba realnie zapłacić za autko w 150PS Top Sport rocznik 2002?
Tomky napisał(a):Nie stać mnie ale przynajmniej wiem że zawieszenie 130 czy 150 PS to nie żadna tragedia na polskich drogach
Pozdro
Tonny S napisał(a):oczkolek, od benzyny czy od diesla jest takie samo ale jest roznica taka, ze do 90 i 110 tdi bedzie to dobre zawieszenia ale do benzyny innej jak 1.8t czyli 1.8 i 1.6 itp bedzie robiło kosmodrom z samochodu
Tonny S napisał(a):oczkolek, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem.
Tomky napisał(a):Podał mi przykład jak to obniżył swoją Renaultkę i gdy wpadł w dziure to amortyzator otworzył mu maskę.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość