Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sam soft to 150 KM, reszta standartowo turbo, FMIC i 170 KMmichał kozak napisał(a):Jakie są możliwości i z jakimi kosztami musiałbym się liczyć aby wyciągnąć trochę więcej KM i NM z tego silnika , czy ma większe możliwości przyrostu mocy niż dotychczasowe ASV którym jeżdżę , na jaki przyrost mocy mogę liczyć po programie , a ile jeżeli bym wymienił w nim więcej gratów ( IC , itp ) .
W VW jest za dopłatą.mm.max napisał(a):Dziwne bo np. jechałem Turanem 105KM i miał 6-kę.
Tonny S napisał(a):W VW jest za dopłatą.
mm.max napisał(a):Poza tym wyprowadźcie mnie z błedu lub nie ale czy 1.9 w Leo II nie ma FMIC Pytajnik
mm.max napisał(a):O mocach rzędu 170KM samym programem należy zapomnieć bo autor postu (z TDi.pl) sam buja w obłokach. 150 jest jak najbardziej realne![]()
rob555 napisał(a):Tak sie sklada ze znam auta ktore maja 170KM....
Ja tego nie robilem i bym sie nie podpisal pod takim softem ale jest firma w 3miescie co puszcza nojki z salonu na takie nastawy wiec sie da. A ze serwis co 4tys km turbiny zmienia to juz inna bajka
Jak dla mnie to rewelacja ten silniczekAligator napisał(a):Nie robiłem jeszcze żadnego większego moda w tym silniku ale po analizie programu i tego na jak lightowych parametrach osiąga się 150KM programem myślę że po wymianie tubiny na ARL będzie można bezpiecznie wyciągnąć z niego 170-180KM.
Wszystkie turbo w nowym Leo maja taki FMICmichał kozak napisał(a):Na forum A3-club.net dowiedziałem się żę ten silnik ma taki sam FMIC jak 2.0 TDI
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości