Z góry dziękuję
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mr.M napisał(a):Wlasnie zamierzam zawirusowac mojego Leonka i zastanawiam sie pomiedzy Comp Sport, Masters (Katowice) i Vtech
Mr.M napisał(a):Comp Sport, Masters (Katowice) i Vtech.
lukix80 napisał(a):A co z firmą TTC z Krakowa? jakieś opinie?
uki23 napisał(a):Macie moze jakies namiary na którąs z firm z Katowic??
RosenG napisał(a):jak dlugo trwa takie chipowanie
RosenG napisał(a):Jedno mnie nurtuje, compsport powiedzieli mi że mam zrąbany przepływomierz a po hamowni gość mi powiedział że jest ok, bo inaczej wykres byłby poszarpany, także zostawiłęm to jak było mam nadzieje ze na hamowni mieli racje:)
RosenG napisał(a):Jedno mnie nurtuje, compsport powiedzieli mi że mam zrąbany przepływomierz a po hamowni gość mi powiedział że jest ok, bo inaczej wykres byłby poszarpany, także zostawiłęm to jak było mam nadzieje ze na hamowni mieli racje:)
RosenG napisał(a):Adamek ja pojechałem z ojcem który ma takiego samego TDI i zrobił nam za 2200zł oba, a najpierw było 1500zł, ale tata sie napalił i zjechał z ceny, nawet bym powiedział że koleś troche sobie zmaścił bo mówie mu że ojciec przyjedzie za tydzień bo sie wahał i zapłaci mu 1100zł a ja robie od razu za 1500zł czyli 2600zł dla niego ale on powiedział że albo od razu robi oba za 2200zł albo każdy po 1500zł w odstępie czasu, także dzięki bogu miałem więcej gotówki:) - oczywiście Compsport w Bielsku
RosenG napisał(a):oba za 2200zł
RosenG napisał(a):oczywiście Compsport w Bielsku
Nie trzeba być klubowiczem żeby dostać dobrą ofertę w CS lub u Aligatora. Trzeba poprostu negocjować i tyle.funcarver napisał(a):dobre ceny jak na nieklubowicza
RosenG, brawo za dobre negocjacje
Makalu napisał(a):a jest to urlop poślubny
Adamek napisał(a):Ja najprawdopodobniej będe chipował mojego w tym miesiącu... Mam już 3 samochody Leon, Audi A4 i Skoda Fabia.
Nie dasz rady się przyłączyć?
Adamek napisał(a):Ja najprawdopodobniej będe chipował mojego w tym miesiącu... Mam już 3 samochody Leon, Audi A4 i Skoda Fabia.
Nie dasz rady się przyłączyć?
grzybek napisał(a):nie zhamuja ci quattro
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość