Nic nie grzebałem przy drzwiach, gdyż jestem właścicielem Leona dopiero od dwóch tygodni i zdołałem jedynie wymienić olej i filtry. Jeśli chodzi o opcję otoerania szyb lub ich zamykania wszystkich na raz to nic mi na ten temat nie wiadomo. Jak otwieram drzewi z pilota w kluczyku to dopiero po złapaniu za klamkę i pociągnięciu następuje jakby ponowne rozbrojenie zamka czyli rozbrojenie i dwukrotne mrugniecie swiatłami, a po chwili opadają wszystkie szyby które po włączeniu zapłonu trzeba podnosiś do góry. Takie jajca mi ten Leon robi. Ale jak otworzę drzwi i szybko otworzę jeszcze raz z pilota to szyby nie opadną. Co jest grane i ile mnie to może kosztować ?
[ Dodano: Nie 11 Lut, 2007 ]A może mi ktoś doradzić jak najlepij zdjąć tapicezkę z drzwi żeby się dostać dośrodka. Chodzi mi o to jak zdjąć osłonę z uchwytu pod rękę żebu dostać się do śrób które trzeba odkręcić aby zdjąć tapicerkę. Próbowałem to zdjąć ale nie chcę uszkodzić tego plastiku pokrutego warstwą gumy. Może ktoś ma metodę na bezkolizyjne zdemontowanie tapicerki