Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
krzys2507 napisał(a):Może ktoś zna ten numer, bo człowiek w sklepie twierdzi że ta nazwa mu nic nie mówi?
g-mateusz napisał(a):Pewno zaraz posypia się gromy w pod moim adresem że było o tym setki razy na forum i wystarczy poszukać , ale chodzi mi konkretną opowiedz na moje pytanie i dlatego poruszam ten temat jeszcze raz.
Przecież w tym temacie jest napisana taka odpowiedz.g-mateusz napisał(a):ale chodzi mi konkretną opowiedz na moje pytanie
Chyba wyczyszczoneg-mateusz napisał(a):i wymienone kierownice
Możliwe, że N75 lub koles nie wyczyscił kierownic jedynie je rozruszałg-mateusz napisał(a):Czy możliwe jest że tym razem coś innego się sypneło a obiawy będą identyczne czy raczej jest to ten sam problem ?
Raczej popsika WD-40g-mateusz napisał(a):rozbierze wymieni znowu kieronice
Wystaczy, ze raz zadasz pytanie, my nie jesteśmy tumanami i potrafimy czytac ze zrozumieniemg-mateusz napisał(a):Rozpisałem sie ale powtórze jeszcze raz czy identyczne obiawy moga oznaczać inna usterkę czy mam twardo upierać się przy swoim że to znowu kierownice się zatarły
Przy turbosprężarce.Luke-SC napisał(a):Jeśli chodzi o "zapieczoną gruchę albo kierownice spalin " to mi te nazwy nic nie mówią. Nawet nie wiem gdzie tego szuakać
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości