Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja u siebie wyjmowalem to za pomoca dwoch srubokretow. Najpierw lekko z lewej i prawej strony podwazasz lustro, potem z gory dolu i znowu lewa - prawa i tak do wyjecia. Musisz to robic z wuczuciem. Lusterko bedzie podczepione kabelkiem wiec uwazaj aby go nie upierdzielic. Ja np kupilem sobie zamiennik, bo oryginal mi wyjeli. Za zamiennik placilem 35 PLN. Grzeje OK. Jedyny mankament to, ze pole widzenia jest gorsze niz w oryginale.jakies wskazowki jak rozebrac lusterkoile taka podgrzewana szybka moze kostowac
przemsi napisał(a):ale to wyciaga sie tylko lusterkosama szybke
zadnych plastykow sie nie sciaga
dlatego pisze z podwazyc z wyczuciem, dobrze jest okleic srubokret tasmo izolacyjna, moze to dziwen , ale dzialajurkos napisał(a):bono, twoja metoda tez jest niezla ( jak masz juz 2 szklo na zmianebo latwo uszkodzic
)
jurkos napisał(a):przemsi, obudowe lusterka ( ja mam kwadratowe - nie łeske )
od dolu masz koleczkek :!!!!!
wyciagnij go !
potem - czesc lakierowana schodzi go góry !
sa tam jakies zaczepy ( niech ktos zerknie w ETCE jak jest taki rys ) bo nie pamietam dokladnie
jak zdejmiesz to dopiero sie spokojnie za szklo wezmiesz![]()
tak robili w ASO jak bylem z kompem i przy okazji ich poprosilem o sprawdzenie czy grzeja lusterka
zdjecie zajelo doslownie kilka sekund![]()
[ Dodano: Sob 01 Wrz, 2007 ]
bono, twoja metoda tez jest niezla ( jak masz juz 2 szklo na zmianebo latwo uszkodzic
)
jurkos napisał(a):michał kozak, a to czemu ?
z tego co mi wiadomo to tylko lewe jest dzielone, prawe nie spotkalem.przemsi napisał(a):bono, a powiedz orginalne prawe lusterko jest dzielonewiesz w lewym mam pionowa linie i powierzchnia lustra jest tak jak by dzielona na dwie czesci o roznych plaszczyznach odbicia i gdzie zakupiles taki zamiennik , moze ja tez mialem zamiennik i dla tego sie wysypal
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości